Alexandra Ușurelu - Fata care chiar există

Imagini

Informații

Data: 9 Martie 2020, 20:00 Luni
Telefon Informații: 0752 806 143
Evenimentele trecute
  • 9 Februarie 2020, 20:00 Duminică

Descriere

Cele mai puternice idei, cântate cu cele mai delicate sonorități, vin din nou să-ți schimbe lumea pentru două ore pe 9 martie 2020, la Opera Națională Română din Timișoara, începând cu ora 20.00!

”Fata care chiar există”, noul concert pe care Alexandra Ușurelu îl va susține la Timișoara, va avea o producție spectaculoasă, așa cum artista și-a obișnuit spectatorii, și poartă numele noului single al acesteia.

Muzica sa, complet diferită de sonoritățile propuse de radiourile comerciale, a făcut din concertele Alexandrei Ușurelu unele dintre cele mai căutate și bine vândute evenimente din sălile de spectacol din România.

Artista singulară, care surprinde prin simplitate și emoție, va reveni pe 9 martie în mijlocul timișorenilor alături de orchestra sa, ce adună împreună instrumentiști exceptionali ai scenei de jazz sau membri ai orchestrelor naționale de prestigiu.

Biletele sunt disponibile online, pe iabilet.ro, în curând se vor găsi și offline, la Casieria Operei și Casieria Teatrului Național.

Update: Biletele sunt disponibile la Casieria Teatrului Național. program marți-duminică, între orele 11 și 19.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?