Alpha Q live

Imagini

Informații

Data: 28 Octombrie 2022, 21:30 Vineri
Evenimentele trecute
  • 28 Septembrie 2022, 21:00 Miercuri

Descriere

Trupa sibiana Alpha Q porneste prin tara
in turneul de promovare a albumului „Parallel Universe” lansat recent. Fiind primul material audio de lungă durată al trupei, Parallel Universe conține 7 piese și a fost înregistrat, mixat și masterizat în studioul Real Sound Studio din Mediaș, de către Benedek Balint și produs de Waqas Ahmed, chitaristul trupei. Trupa se străduiește să creeze un amestec fin de melodii memorabile și riff-uri heavy reunind elemente din multe subgenuri diferite de metal. ,,Piesele ne trec prin stări diferite și sunt ca un roller coaster de emoții și trăiri intense: de la ură și furie, disperare și frică, la regret și durere până la magia iubirii necondiționate și a speranței neînfrânte. Jurnalul unei inimi frânte pus pe muzică. Pentru că muzica vindecă.”, declară MeeRah, solista trupei.
Alpha Q face parte din scena de metal underground românească de câțiva ani si a susținut un număr mare de spectacole în toată țara. Alpha Q este marea câștigătoare a concursului Posada Rock 2018. Trupa este formată din Meerah la voce, Waqas Ahmed la chitară solo, Marius Stremțan la chitară ritmică, Rareș Boroș la chitară bas, Mădălin Muntean la tobe si Maria Bojiță la clape. Albumul a fost lansat oficial pe scena din cadrul festivalului de Sibiu Sounds, un festival sibian, care promoveaza artiștii locali creatori. de muzică proprie.
Deci, fie că sunteți în căutarea unor părți clean și spațioase, cu melodii vocale bântuitoare, fie că sunteți în căutarea unor riffuri pline de greutate și refrenuri memorabile, albumul conține totul și îl puteți asculta si cumpara de pe toate platformele de muzica si streaming.
https://linktr.ee/alphaqmetal
Până la începutul lunii noiembrie Alpha Q pot fi văzuți în Deva, Sibiu, Targu
Mures, București, Timișoara , Lugoj, Craiova și Tg. Jiu.
Bilete vor putea fi obtinute prin linkul pus la dispozitie in descriere

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?