byron - Backyard Season 2021

Imagini

Informații

Data: 16 Iulie 2021, 20:00 Vineri
Locul:Timişoara, Faber.community

Descriere

Concertele live reîncep la Timișoara la FABER, în aer liber! Vineri, pe 16 iulie, trupa byron sosește la Timișoara pentru un concert live, în persoană! Evenimentul are loc pentru un public restrâns și respectând toate normele de protecție sanitară în vigoare.
Ce trebuie să știi înainte să-ți iei bilet?
Concertele respectă noile reglementări în vigoare în ceea ce privește evenimentele și sunt destinate EXCLUSIV PERSOANELOR VACCINATE (cu ambele doze și la min. 10 zile de la rapel) sau care prezintă dovada unui TEST RT-PCR NEGATIV efectuat în urmă cu maxim 72 ore sau TEST ANTIGEN RAPID efectuat în urmă cu maxim 24 de ore sau o dovadă medicală a trecerii prin boală.
 Rugăm toți participanții la eveniment să prezinte la acces dovada scrisă (adeverința de vaccinare, rezultatul scris al testului etc.) la punctul de acces împreună cu biletul fizic sau electronic.
 Vom respecta cu strictețe orele de open doors și orele de începere și încheiere a concertului, așa că te rugăm mult să ajungi la timp pentru a ne ajuta să gestionăm în siguranță fluxul de acces, procedurile de dezinfectare și igienizare ale spațiului și programul de eveniment.
Biletele se vând individual. Prețul unui bilet este unic: 60 lei.
Am limitat pe cât posibil numărul de bilete în așa fel încât să respectăm limita de capacitate impusă (o persoană pe fiecare 2 metri pătrați). Te rugăm să faci tot posibilul să menții distanțarea socială față de ceilalți participanți la concert. Loc este suficient pentru toată lumea.
Te rugăm să respecți la rândul tău toate normele în vigoare, să porți masca și să respecți regulile de distanțare socială atunci când ești la acces, sau la bar și să ai grijă de tine și de cei din jur.

byron cântă rock cu influențe diverse, s-au înființat în 2006 și au lansat de atunci 6 albume de studio și trei DVD-uri live. Sunt obișnuiți să cânte atât pe scene mari de festival în fața a mii de spectatori cât și wireless, neamplificat, pentru o mână de oameni, au filmat un concert în Salina Turda (la 100 de metri adâncime) pentru că era o provocare de neratat și au compus coloana sonoră pentru un serial original HBO România. Cel mai recent album, „Nouă”, este un album despre noi, despre România, dedicat nouă. Un carusel muzical cu 12 piese despre emigranți dar și despre noi, cei rămași acasă. Un album despre inconștientul colectiv, despre tăceri și mersul nostru zilnic pe ață.

Biletele sunt disponibile pe www.iabilet.ro la prețul de 60 de lei, acces general.
Experiență livrată de tazz.

Detalii

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?