Cântăm la Ukulele

Imagini

Informații

Data: 7 Septembrie 2021, 17:00 Marți
Locul: Parcul Uzinei

Descriere

Lia Burg pregătește un atelier de ukulele pentru copii, dar și adulți curioși să învețe un instrument muzical. Ukulele-ul este un instrument cu 4 corzi, perfect pentru cei mici, dar și cei care vor să învețe ulterior chitară. În cadrul atelierului vei putea învăța acordurile de baza la ukulele și câteva melodii îndrăgite!
Te așteptăm duminică 5 septembrie și marți 7 septembrie de la ora 17 la un curs gratuit de ukulele.
Proiectul „Podul de Poveste” este finanţat prin Fondul pentru un viitor mai bun în comunităţi Timişoara (program coordonat la nivel național de Federaţia Fundaţiile Comunitare din România - FFCR, susținut de Lidl Romania și implementat la nivel local de Fundaţia Comunitară Timişoara).
*
În perioada desfășurării evenimentelor se vor înregistra secvențe foto și video. Prin participarea la atelierele din cadrul proiectului Podul de Poveste, sunteți de acord cu utilizarea materialelor foto - video ce urmează a fi folosite de către organizatori pe platforme media şi social-media sau pe site-ul proiectului Podul de Poveste, cât şi de partenerii acestuia şi în cadrul altor evenimente/proiecte viitoare.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?