Classic Unlimited - AMBASADA

Imagini

Informații

Data: 30 Septembrie 2020, 18:30 Miercuri

Descriere

O nouă ediție Classic Unlimited se desfășoară între 16 septembrie și 15 octombrie în diferite orașe din țară. E o ediție specială, marcată de contextul pandemic, dar care își dorește să readucă un echilibru în viața noastră socio-culturală și să creeze un cadru prietenos în care te poți rupe de cotidian și poți trăi frumusețea muzicii clasice.
Rezervă-ți un loc la concert aici: https://bit.ly/31ROaPD.
---
Câteva lucruri de care să ții cont:
Biletele în cadrul turneului Classic Unlimited sunt gratuite.
E important să-ți confirmi participarea la eveniment cu cel târziu 48 de ore înaintea evenimentului, pe adresa contact@classicunlimited.ro. În caz contrar, rezervarea își pierde valabilitatea.
Avem rugămintea să ne anunți dacă ai făcut o rezervare și nu mai poți ajunge la concert, ca să putem oferi locul respectiv altei persoane.
Reguli speciale de acces:
Purtarea măștii este obligatorie pe tot parcursul evenimentului.
Pentru siguranța tuturor, la intrare se va efectua un triaj observațional și nu va fi permis accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree). De asemenea, se va verifica temperatura fiecărui spectator. Persoanele care refuză verificarea temperaturii sau a căror temperatură depășește 37,3 grade Celsius nu vor avea acces în perimetrul evenimentului.
Pentru mai multe informații, poți consulta regulamentul integral aici: https://bit.ly/2QQHFWZ.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?