Coma

Imagini

Informații

Data: 21 August 2020, 20:00 Vineri

Descriere

Trupa Coma
cântă acustic pe 21 august în curtea Faber din Timișoara!
Vineri, 21 august 2020
Open doors: 20:00 • Live: 21:00
Faber – în aer liber, pe terasă
Bilete pe https://www.iabilet.ro/bilete-timisoara-concert-acustic-coma-pe-21-august-backyard-acoustic-season-58523/
Seria de concerte acustice Backyard Acoustic Season revine la Timișoara, în curtea FABER, într-un format reconsiderat și adaptat situației și locului, renunțând la tiparele unui concert clasic, pentru un public restrâns și respectând toate normele de distanțare în vigoare. Al doilea concert din serie are loc vineri, 21 august începând cu ora 21.00 și îi are invitați pe cei de la COMA.
Biletele vor putea fi achiziționate exclusiv prin intermediul iaBilet.ro în pachete de 2 sau 3 locuri.
***
Organizatorii anunță o serie de reguli care trebuie respectate în timpul evenimentelor:
• Trupa va concerta pe terasă, în aer liber. Concertul va fi acustic.
• Spațiul de pe terasă este optimizat în așa fel încât toate locurile să aibă vizibilitate bună la scenă din orice unghi. Scaunele sunt distanțate conform cu legislația în vigoare, așa că te rugăm să respecți locul înscris pe bilet, să nu te ridici de pe scaun în timpul concertului pentru alte motive decât drumul la bar sau la toaletă și să nu muți mesele și scaunele.
• Te vei bucura de experiență de la locul tău predefinit de la masă, pe care ți-l vei putea alege atunci când cumperi biletul. Nu vor exista bilete în picioare sau fără loc.
• Biletele se vor putea achiziționa în pachete cu locuri pentru 2 sau 3 persoane. Nu avem momentan posibilitatea de a vinde bilete individuale, așa că te încurajăm să faci din Backyard-urile de azi o experiență de grup.
• Vom respecta cu strictețe orele de open doors și orele de începere și încheiere a concertului, așa că te rugăm mult să ajungi la timp pentru a ne ajuta să gestionăm în siguranță fluxul de acces, procedurile de dezinfectare și igienizare ale spațiului și programul de eveniment.
• Te rugăm să respecți la rândul tău toate normele în vigoare, să porți mască și să respecți distanța de minim 1.5 metri pe parcursul evenimentului și să ai grijă de tine și de cei din jur.
• Te rugăm să fii alături de noi. Depunem un efort comun pentru repornirea industriei live. Prezența ta la un Backyard înseamnă mai mult, acum, decât a însemnat vreodată. Vom face tot ce putem ca experiența să fie una cât mai bună în condițiile date. Și suntem siguri că pe parcurs, va fi din ce în ce mai bine.
***
Una dintre cele mai iubite trupe de rock alternativ din România, COMA, s-a înființat la începutul anului 2000 din foști membri ai trupelor Daft Allison și Ska Burger. În 2001 apare primul album „Somn”, susținut de câteva piese ce au electrizat publicul („Nu Vreau Fetițo Casă”, „În Mine În Șoaptă”, „Stai”, „Bruce Lee vs Vandam”), iar în 2002 trupa este nominalizată la Best Alternative Band la Gala Premiilor Industriei Muzicale Românești.
Al doilea album al trupei apare în noiembrie 2006, fiind un produs 100% independent, iar împreună cu videoclipul piesei „Coboară-mă-n rai” regizat de Marian Crișan, ocupă locul 2 în Topul celor mai bune albume alternative ale anului pe site-ul Metalhead. De-a lungul anilor, Coma susține zeci de concerte în toată țara, prezenți la festivaluri precum Electric Castle, B’Estfest, Peninsula, Coke Live, Stufstock, Roșia Montană, Studentfest Timișoara, Artmania, Festivalul Snowboard Bâlea Lac, Mountain Bike la Poiana Brașov, MotoRock la Ploiești.
Cel mai recent album COMA, Orizont, a fost lansat în 2016 la casa de discuri Universal Music România.
Trupa îi reunește pe Cătălin Chelemen (voce), Răzvan Albu (tobe), Dan Costea (voce, chitară), Sorin Petrescu (chitară bass), Răzvan Rădulescu (DJ Hefe - scratchuri, efecte, keys) și Matei Tibacu-Blendea (chitară).
***
FABER este un proiect pentru comunitatea creativă, unul care își propune să conecteze întreaga Europă la industriile și acțiunile locale orientate spre puterea creativă, inovație și dezvoltare durabilă a comunităților locale;
FABER își propune să faciliteze dezvoltarea mediului creativ din Timișoara prin oferirea unor spații de lucru contemporane, unui atelier de prototipare, spații de întâlnire și evenimente și un spațiu de bistro, cu accent pe colaborare, educație continuă, dezvoltarea competențelor și a comunității, gestionarea creativității și management cultural;
FABER este o clădire de pe Bega, ce face parte de ceva timp din povestea Timișoarei; o clădire ce a aparținut Fabricilor Unite de Ulei și Săpun din 1844, apoi Fabricii Lumina în 1948, iar în istoria recentă, Fabricii Azur; o clădire ce ne aparține, în care investim cu multă energie și cu convingerea că ceea ce facem este relevant la scara orașului!
Biletele la concertele Backyard Acoustic Season #infaber vor putea fi achiziționate exclusiv prin intermediul www.iabilet.ro.
Recomandăm cu tărie să vă achiziționați biletele online, pentru a evita neplăceri legate de disponibilitatea locurilor sau formarea cozilor la intrare.
Pachetele de bilete și prețurile sunt următoarele:
• Masă de două persoane (2 x bilete la 50 lei) - 100 de lei
• Masă de trei persoane (3 x bilete la 50 de lei) - 150 de lei
Nu avem posibilitatea, în condițiile actuale, de a vinde bilete individuale sau fără loc la masă / în picioare.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?