Concert Implant pentru Refuz & Coma | În deschidere Imund

Imagini

Informații

Data: 22 Aprilie 2023, 18:00 Sâmbătă
Locul:Timişoara, Faber.community

Descriere

Sâmbătă, 22 aprilie, e zi de marcat în calendar pentru toți timișorenii care iubesc metal progresiv și rock alternativ. Centrul cultural FABER organizează un concert în aer liber cu două trupe emblematice ale genului: Implant pentru Refuz & Coma. În deschidere va concerta Imund.
După succesul pe care l-a avut concertul Implant pentru Refuz, la FABER, anul trecut, trupa revine pe scena din Timișoara, alături de Coma, pentru un concert cu totul special. Vom asculta piese bine cunoscute și iubite, alături de piese noi - Coma va lansa noul albumul ”Acordul Părinților” în perioada premergătoare concertului din 22 aprilie.
Curtea FABER se poate accesa începând cu ora 18 și va găzdui, pe lângă artiști, food trucks și bar, pentru ca experiența de concert să fie deplină.
Biletele se cumpără accesând link-ul iabilet.

* Copiii sub 14 ani au acces liber, dar pot participa la eveniment doar însoțiți de un adult.

* Nu recomandăm participarea la eveniment cu animale de companie.

Povestea Implant Pentru Refuz a început în anul 1995, formația ieșind în evidență prin sunetul specific și mesajul direct, profund ancorat în actualitate. Implant pentru Refuz a crescut de-a lungul celor peste 26 de ani de existență printr-un sunet mereu proaspăt și versuri atent conectate la realitate. Cu o muzică pe deopotrivă sensibilă și în același timp plină de energie, Implant Pentru Refuz scrie o poveste complexă în cultura muzicii contemporane din România.
Una dintre cele mai iubite trupe de rock alternativ din România, Coma s-a înființat la începutul anilor 2000, la București. Coma a cântat în deschiderea concertelor unor trupe și artiști internaționali precum Linkin Park, Korn, Deftones, Ozzy Osbourne, 21 Pilots. La începutul lui aprilie, Coma lansează noul album, ”Acordul Părinților”, pe care îl va prezenta în cadrul unui mini turneu național, inclusiv în 22 aprilie, la FABER.

Trupa Imund s-a format în 2018 la Timișoara, în încercarea de a transmite prin muzică și text ceea ce nu trebuie uitat, valori care ne țin în viață și visele care ne îndreaptă pașii spre mâine. Imund este o metaforă a transformării.
FABER este un centru cultural independent a cărui activitate e menită să contribuie la consolidarea industriei creative din oraș.

 

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?