Concert Live: Alexandra Usurelu

Imagini

Informații

Data: 20 Iunie 2020, 20:30 Sâmbătă

Descriere

Accesul la eveniment nu este conditionat de cumpararea unui bilet. Biletul este un gest voluntar de apreciere si sustinere pe care il poti face pentru cei care urca pe scena de acasa pentru tine.

De oriunde ar cânta, Alexandra Ușurelu se distinge prin autenticitate și muzica aparte, diferită, străbătând ecranele și transformând orice spațiu într-un univers eteric. Pe 20 iunie, magia din sălile de spectacol se creează chiar la tine acasă, pentru că Alexandra vine din nou să-ți schimbe lumea, cu cele mai delicate sonorități, într-un concert live susținut chiar de la ea de acasă.

Una dintre cele mai de succes artiste independente din România, Alexandra Ușurelu a trasat pentru cunoscătorii muzicii de calitate conturul unui artist singular în muzica românească. A lansat până în prezent albumul de studio ”La capătul lumii” (2014) și concertul ”Simfonic Pur” (2016), Concertele sold out susținute la Teatrul Național din București și în turneele din toată țara au plasat-o rapid în topul celor mai bine vânduți artiști independenți. Primul său album de studio, ”La capătul lumii”, a fost triplu nominalizat de către Societatea Română de Radiodifuziune, la categoriile ”Cel mai bun debut”, ”Cel mai bun album”, ”Cel mai duet”. În cadrul Galei Premiilor Mamaia Music Awards 2015, ”La capătul lumii” a câștigat premiul pentru cel mai bun album al anului.

Spectacolul va putea fi urmarit la link-ul: https://www.vodafone.ro/impreunamaiputernici/muzica

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?