Concert Live: The Mono Jacks

Imagini

Informații

Data: 19 Iunie 2020, 20:30 Vineri

Descriere

Accesul la eveniment nu este conditionat de cumpararea unui bilet. Biletul este un gest voluntar de apreciere si sustinere pe care il poti face pentru cei care urca pe scena de acasa pentru tine.

Vineri de la 20:30, ne mai desparte doar un sfert de secundă de concertul live al celor de la The Mono Jacks! Gloria alternative-ului românesc se întoarce să te facă să retrăiești gândurile și sentimentele care te-au făcut să-i iubești. Vienri, apasă play și spune 1000 de DA concertului The Mono Jacks!

The Mono Jacks sunt o poveste despre perseverență și dăruire. Fondată în 2008, trupa lansează un debut bine primit – Now In Stereo – în 2010 și depășeste numeroase obstacole revenind în 2017 în formula actuală. Cu o energie regăsită, The Mono Jacks lansează Ușor Distorsionat, un succes răsunător care a încununat 9 ani de eforturi. Urmeaza trei single-uri și din ce în ce mai multe concerte cu casa închisă în toată țara. Gloria, cel de-al treilea album, a sosit la începutul lui 2020, lansat printr-un concert sold-out la Arenele Romane. Pe parcursul celor 11 noi piese The Mono Jacks reiau abordarea muzicală la intersecția dintre indie, alternative și post- punk, rafinând o amprentă stilistică proprie. Muzica lor a răsunat până acum la mari festivaluri (Sziget, Exit Festival, Eurosonic Noorderslag, ARTmania, Electric Castle) și în turnee în toată țara.

Spectacolul va putea fi urmarit la link-ul: https://www.vodafone.ro/impreunamaiputernici/muzica

 

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?