Concertele roz. Alone together jazz series - Online

Imagini

Informații

Data: 11 Iunie 2020, 19:00 Joi

Descriere

BEHIND SOCIAL BARS.
Behind Social Bars este cel mai nou proiect al trompetistului Sebastian Burneci, inspirat de experienta provocatoare a auto-izolarii impuse de criza recenta.

Muzica va fi interpretata in prima auditie si consta numai in compozitii originale.

Lucrarile propun o fuziune o serie de stiluri muzicale, de la muzica clasica la rock sau folclor, reprezentand mirajul acestora in perceptia unei personalitati creative cu vocabular liber - improvizatoric.

Concertul "Behind social bars" îi aduce pe scena Sălii Radio din București pe membri ai Big Bandului Radio România: Sebastian Burneci, Cătălin Milea, Florian Radu, George Natsis, Adrian Flautistu (invitat), Laurentiu Zmău.

Concertul poate fi ascultat în direct joi, 11 iunie, de la ora 19.00, la Radio România Muzical și Radio România Cultural. Înregistrarea audio-video a proiectului va fi disponibilă în regim de premieră începând de duminică, 14 iunie, ora 19.00, pe conturile fb și youtube Radio România Muzical și Orchestrele si Corurile Radio.

Concertul este prezentat de Cristian Marica, redactor șef Radio România Cultural și prezentator al Stagiunii de Jazz de la Teatrul Act, proiect Radio România Muzical și Orchestrele si Corurile Radio.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?