Holograf - Classic Rock

Imagini

Informații

Data: 24 Februarie 2020, 19:30 Luni

Descriere

Holograf - Classic Rock, un turneu national care aduce in orasul tau super hiturile Holograf.
Unele dintre cele mai cunoscute hituri rock din muzica romaneasca sunt semnate de Holograf, asculta-le intr-un super concert cu ritmul rock-ului adevarat.
Autenticele acorduri de chitara si ritmuri de tobe, muzica neprelucrata electronic si povestile de dragoste adevarate intr-un super show – Holograf Classic Rock.
“ Sa nu-mi iei niciodata dragostea”, “Banii vorbesc”, “Cat de departe”, “De cate ori sa te iubesc” sau “Pierd inaltimea din ochii tai”, hituri Holograf cu care te reintalnesti in show-ul Classic Rock.
Holograf Classic Rock - Vino la Sala Palatului pe 19 februarie sau la concertele din orasul cel mai aproape de tine (13 februarie - Buzau, 14 februarie – Bacau, 15 februarie – Iasi, 16 februarie - Galati, 24 februarie - Timisoara, 1 martie – Cluj Napoca, 7 martie - Ploiesti, 8 Martie - Constanta, 7 Mai - Targoviste).

Rețeaua iabilet îți pune la dispoziție mai multe puncte de vânzare. Vezi aici lista completă pentru orașul tău: www.iabilet.ro/puncte-de-vanzare.
Biletele pot fi prezentate atât în format fizic (print) cât și în format digital (pe telefon).
Punem la dispoziție 6 bilete pentru persoane cu dizabilități și însoțitorii acestora, mai multe detalii pe adresa de mail ticketing@sublimeromania.com

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?