Kadebostany

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 9 Mai 2019, 20:00 Joi
Locul:Timişoara, Piața Libertății

Descriere

Ziua Europei va fi sărbătorită la Timișoara în acest an printr-un amplu program în Piața Libertății, unde punctul culminant îl va reprezenta un concert în aer liber al trupei Kadebostany.

Kadebostany este proiectul producatorului și compozitorului Guillaume de Kadebostany, cunoscut și sub numele de Kadebostan sau președintele Kadebostan, care se află în spatele hit-urilor „Castle in the Snow”, „Walking with a Ghost”, „Mind if I Stay” și noua versiune a lui Beyoncé, „Crazy in Love”, folosită drept coloană sonoră a trailerului pentru blockbuster “50 Shades of Gray”.

„MONUMENTAL – Chatper I” lansat în iunie 2017 cu single-ul „Mind if I Stay” este un mare succes și continuă să urce în topurile din peste 25 de țări, printre care Germania, Rusia, Grecia, Italia, Turcia etc. Noul single „Castle in the Snow ” cumulează peste 22 de milioane de vizionări pe Youtube, 3 milioane pe Spotify și a fost înregistrat ca hit în topurile lumii Shazam pentru cateva săptămâni. Kadebostany este cel mai bine descris de mass media ca fiind „creația unui brand unic, de muzică pop”. Albumele și single-urile anterioare au fost licențiate în peste 50 de țări, iar trupa a concertat în medie în peste 100 de spectacole pe an.

Kadebostany s-au diferentiat, de asemenea, prin identitatea lor vizuală unică și spectacolul viu, uimitor. Au evoluat la o gamă largă de evenimente precum Sziget Festival, X-Factor, Untold, Chill Out, Fusion, Festivalul de Jazz de la Montreux, Berghain, Dour,etc. și emisiuni de succes vândute în aproape toate capitalele europene, fiind conducătorii indiscutabili ai noului imperiu pop.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?