Muzică de pe canapea - Alina Manole

Imagini

Informații

Data: 13 Iunie 2020, 20:00 Sâmbătă

Descriere

Bucuria de sâmbătă seara se trăiește LIVE, cu un concert Alina Manole pe: vodafone.ro/impreunamaiputernici/muzica

Alina Manole este considerată una dintre cele mai frumoase voci feminine din muzica tânară, este singurul artist care a inventat o planetă muzicală – LUNA PĂTRATĂ – și a deschis calea unui gen muzical nou în România. Muzica altfel şi atmosfera elegantă a muzicii, stilul elevat, piesele ale căror teme pot părea “incomode” celor care trăiesc în convenţii sociale, vocea singulară cu un timbru special, toate acestea se reîntâlnesc în fiecare apariţie scenică şi în fiecare material discografic al artistei.

Trăiește o experiență muzicală altfel și arată-ți aprecierea pentru Alina Manole cumpărând un bilet la concert: https://impreunamaiputernici.iabilet.ro/bilete-concert-live-alina-manole-56173/
Accesul la eveniment nu este condiționat de cumpărarea unui bilet. Biletul este un gest voluntar de apreciere și susținere pe care îl poți face pentru cei care urcă pe scena de acasă pentru tine. vodafone.ro/impreunamaiputernici este o inițiativă Vodafone care aduce LIVE la tine acasă teatru, muzică, sport și masterclass-uri cu artiști și specialiști, pe care te invităm să îi susținem și să-i aplaudăm împreună.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?