Muzică de pe canapea - Concert Dragoș Moldovan

Imagini

Informații

Data: 12 Iunie 2020, 20:00 Vineri

Descriere

Dă startul weekendului cu un concert LIVE by Dragoș Moldovan, la tine acasă pe: vodafone.ro/impreunamaiputernici/muzica

Dragoș Moldovan este câștigătorul de la Vocea României, sezonul 2019. Cu un parcurs spectaculos în echipa lui Tudor Chirila, Dragoș a impresionat publicul cu aparițiile lui rock și interpretări ale unor piese ca Feeling good, Painkiller sau Always. După câștigarea concursului, Dragoș a lansat o piesă cu trupa Pandora, o melodie numită “Așa cum sunt”, dar a lansat și cu trupa sa, care îi poartă și numele melodia “Cândva, Undeva”.

Ascultă-l LIVE și aplaudă-l virtual pentru acest concert cumpărând un bilet de aici: https://impreunamaiputernici.iabilet.ro/bilete-concert-live-dragos-moldovan-56169/
Accesul la eveniment nu este condiționat de cumpărarea unui bilet. Biletul este un gest voluntar de apreciere și susținere pe care îl poți face pentru cei care urcă pe scena de acasă pentru tine. vodafone.ro/impreunamaiputernici este o inițiativă Vodafone care aduce LIVE la tine acasă teatru, muzică, sport și masterclass-uri cu artiști și specialiști, pe care te invităm să îi susținem și să-i aplaudăm împreună.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?