Muzicon Showcase: Ioan Popovici

Imagini

Informații

Data: 12 Octombrie 2022, 20:00 Miercuri

Descriere

Despre puterea de a te expune, despre o prietenie nemărginită cu greșeala și eșecul care paradoxal devin profesori si prieteni buni, despre neobosita repetare până la reușită, despre simplu și despre "be like water" este ceea ce vei gasi la piesele lui Ioan Popovici.
Membru al Effect band și mai apoi al Flare și Flarehead, Ioan Popovici pornește un nou proiect muzical, cu piese proprii și multă energie rock alături de Alin, tobarul cu care împarte scena de mai bine de 15 ani și Adolf Vegh (Wolfydolf, Grand and Nomad, Melting Dice etc.), un basist extrem de talentat și experimentat. În această formulă sunt de văzut în 12 octombrie la muzicon.hub în cadrul building.a.community, pe Splaiul Peneș Curcanul 4-5
Muzicon.hub este o platformă de sprijin pentru scena de muzică alternativă. În cadrul hub-ului există săli de repetiții, studiouri de producție, un program de rezidențe artistice și un spațiu outdoor de concerte.
Showcase-urile Muzicon au loc în curtea building.a.community by Ambasada și sunt realizate cu sprijinul Faber.community.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?