Onenightstand

Imagini

Video

Informații

Data: 15 August 2020, 21:00 Sâmbătă
Preț: 10 Lei
Evenimentele trecute
  • 27 Ianuarie 2017, 22:00 Vineri

Descriere

Totul sau nimic! FULL OVERDRIVE TOUR!
Sambata 15 august, incepand cu ora 21:00, scena de la Manufactura Timisoara va fi zguduita asa cum trebuie! Trupa Onenightstand se va ocupa de decibeli. Ia un prieten cu tine si vino sa traiesti cu noi nebunia noastra frumoasa! O reteta perfecta pentru un party de povestit la nepoti!

ONENIGHTSTAND
Încă din 2012, formația sibiană Onenightstand aduce pe scena autohtonă un melanj sonor unic, numit „High Voltage Rock'n'Roll". Dacă The Rolling Stones ar avea un copil nelegitim cu The Pretty Reckless, cam așa ar suna glasul acestuia, în care se amestecă influențe precum classic-rock, blues și punk-rock.
Principiul trupei este că orice concert este o aventură de o noapte, așa că membrii formației oferă întotdeauna show-uri distractive în cel mai exploziv mod. Pur și simplu nu există spectator care să nu încheie seara dansând. Un one night stand cu formația nu va rămâne o simplă întâlnire fără obligații și va duce, mai mult ca sigur, la repetarea experienței, deoarece trupeții sunt de neoprit!
În 2012, grupul sibian a lansat o serie de demo-uri. În 2017, trupa scoate single-ul „Dirty Secret”. Începând cu 2018, Onenightstand publică periodic compilații live din turnee, sub numele de „Live Bootleg”. Trupa muncește din greu la un prim material discografic. Până atunci, însă, Onenightstand este dedicată scenei și live-urilor. Rock la voltaj înalt!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?