REDRUM • 4 x 4 - Tribut Alice in Chains, Pearl Jam, Soundgarden & Nirvana

Imagini

Informații

Data: 16 Decembrie 2023, 19:00 Sâmbătă

Descriere

REDRUM • 4 x 4 - Tribut Alice in Chains, Pearl Jam, Soundgarden & Nirvana • M2, Timisoara • Sambata, 16.12.2023

REDRUM nu e o trupă tribut în adevăratul sens al cuvântului ci, mai degrabă, o adunătură de prieteni care se întâmplă să fie și muzicieni, care simt la fel și care, de prin 2007, se adună odată la ceva timp ca să aducă un tribut Grunge-ului, ca muzică, ca atitudine, ca stare. Când zicem Grunge, mintea ne zboară imediat în Seattle-ul anilor ’90, chitări electrice distorsionate răsunând în subsoluri, ploaie, plete și cămăși de flanel.

“Timpul trece, dar pasiunea pentru muzicile care ne-au inspirat rămâne aceeași. De data asta ne focusăm atenția pe The Big Four of Seattle: Alice In Chains, Soundgarden, Pearl Jam & Nirvana. Care-i treaba cu Turneul 4x4? V-ați prins, vor fi 16 piese, câte 4 din fiecare! We wanna bring the grunge vibe to your home town, and party like it’s 1993!”

Pure grunge! Pure noise! Pure shit!


REDRUM în formula actuală înseamnă Alex Purje (voce, Space Needle), Andrei Boțan (chitară, Luna Amară), Sorin Moraru (bass, Luna Amară), Serban Onțanu (chitară, voce, Ex-Luna Amară), Robert Moțoc (tobe, Luna Amară, Pinholes).

PS: “Get your homework done & you might end up on stage with us”

 

Un eveniment marca BandBook

Văzut de Criticeyez

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?