Robin and the Backstabbers - Vladivostok

Imagini

Informații

Data: 24 Ianuarie 2020, 21:00 Vineri
Locul:Timişoara, Casa Tineretului

Descriere

Robin and the Backstabbers lansează pe data de 24 ianuarie 2020 la Casa Tineretului în Timișoara (str. Arieș nr. 19) cel de-al treilea album, Bacovia Overdrive III – Vladivostok. Biletele se găsesc în avans pe www.iabilet.ro și în rețeaua IaBilet la prețul de 40 de lei (earlybird – număr limitat) sau 50 de lei (presale).

De la capătul orașului, de la capătul oceanului, de la marginea pământului vine Vladivostok 2 – un nou cântec Robin and the Backstabbers, cu un videoclip meșterit de Barna Nemethi.

Dintr-o noapte pe deal, cu satul în flăcări văzut în depărtare, vine cântecul Tarantella (O casă, cândva) – cu un videoclip realizat de Horia Cojan despre portalurile energetice din Munții Bucegi.

Iar de la Sfârșitul Lumii și al Tuturor Lucrurilor vine M E C A N I C Ă F I N Ă – dansul peste ruine și peste amintirile ruinelor și peste amintirile amintirilor pe care îl vei dansa și tu, cândva, într-un alt oraș, într-o altă lume.

Toate acestea poartă cu ele zvonul noului album – Bacovia Overdrive vol. III Vladivostok – care este deja disponibil pentru streaming și download pe rețelele digitale: https://smarturl.it/ratb-vladivostok

Acestea fiind spuse –
Frați și surori, fecioare și feciori, haideți să avem grijă unul de altul și hai să ne adunăm pe 24 ianuarie la Timișoara cu voie bună ca să ne bucurăm de bucurie*

*formația oferă contextul și fundalul sonor

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?