Sanctus Pro Deo

Imagini

Informații

Data: 17 Noiembrie 2019, 19:00 Duminică

Descriere

Te așteptăm la concertul "Chemat la Lumină" organizat în Timișoara în parteneriat cu Biserica Baptistă Providența Timișoara.

Repertoriul concertului cuprinde atât piese de pe noul album, realizate de compozitori și aranjori români, cât și piese din repertoriul internațional.

A trăi ca lumină, și în lumină, înseamnă mai mult decât respectarea unor reguli morale; înseamnă transformare din interior spre exterior, prin Isus Hristos. Noul album “Chemat la Lumină” te invită la călătoria de la întuneric către lumina adevăratei vieți; fiecare piesă scoate la iveală remediul găsit în Isus Hristos și vrea să-ți lase bucuria de a fi în Lumină. Te așteptăm la unul din concertele noastre, ca să asculți live noile piese de pe album!
Sanctus Pro Deo este un ansamblu vocal - instrumental format din câteva zeci de tineri din toată țara. În cei 14 ani de existență, ansamblul a susținut peste 100 de concerte în cadrul celor 30 de turnee întreprinse în țară și în Europa.

Biletele se pot achiziționa online pe www.sanctusprodeo.ro offline în rețeaua bilete.ro - https://www.bilete.ro/info/retea.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?