Turneu Aniversar The Motans

Imagini

Informații

Data: 21 Octombrie 2021, 20:00 Joi
Preț: 47,93 lei - 109,88 lei
Locul:Timişoara, Sala Olimpia
Evenimentele trecute
  • 10 Februarie 2021, 20:00 Miercuri
  • 12 Octombrie 2020, 20:00 Luni
  • 22 Mai 2020, 20:00 Vineri

Descriere

Bilete: https://bit.ly/2OtzXkJ și la punctele de vânzare iaBilet.ro din Timișoara: magazinele Uman, Diverta și Flanco

The Motans pregătește un turneu național la începutul anului 2020 , pentru a sărbători 3 ani de activitate muzicală printr-un show magic. Din ianuarie și până în aprilie, The Motans va ajunge în Pitești, Ploiești, Galați, Bacau, Iasi, Sibiu, Brasov, Craiova, Timisoara si Constanta. Turneul marchează 3 ani de muzică scrisă din suflet, de piese care au ajuns în fruntea clasamentelor muzicale atât la radio, cât și la TV.
Denis Roabeș (The Motans) este un artist complet: scrie versuri, compune muzică și se implică în identitatea vizuală a clipurilor sale.„Au trecut deja primii trei ani, care m-au învățat multe - cum ar fi să mă iubesc pe mine, datorită oamenilor din jurul meu. Abia aștept să cânt piesele de suflet de pe primul album, dar și de pe albumul ce urmează să fie lansat în primăvară. Senzația pe care mi-o dăruiesc oamenii din public este o combinație de euforie și extaz. Când ai în fața ta atât de multe persoane, trebuie să te deschizi 100%. Eu cred că fanii simt asta și vin și ei cu sufletele deschise la concertele The Motans. Atunci ei sunt ai tăi, iar tu devii al lor. The Motans este o stare de spirit pe care o purtăm în suflet și pe care o împărtășim cu fanii noștri.”, a spus Denis Roabeș.
De la prima piesă lansată, „Versus”, și până astăzi la „Bine Indispus”, The Motans a avut numeroase show-uri extrem de apreciate de fani. „The Motans Grand Concert” a avut loc pe 31 mai 2019 la Arenele Romane. Artistul a prezentat un show unic, suprarealist, care a creat o punte între artă și societate, între fantezie și realitate, un adevărat spectacol de lumini și proiecții, sold-out la 5000 de spectatori.
The Motans a câștigat 3 premii în cadrul The Artist Awards: Youtube Awards, Best song (Poem feat. Irina Rimes) și Best Collaboration (Poem feat. Irina Rimes). Piesa „POEM” a strâns peste 35 de milioane de vizualizări pe YouTube și a ajuns pe locul 1 în cadrul Summer Chart Media Forest.The Motans a reușit, de-a lungul timpului, să creeze o conexiune aparte cu publicul, nu doar prin magia muzicii și a versurilor, dar prin imaginile pe care le împletește perfect, dăruind experiențe unice.

Bilete:
Fan Zone
Categoria 1
Categoria 2
Categoria 3

 

Conform noilor măsuri de prevenţie a răspândirii virusului Covid-19, toate evenimentele publice cu peste 1000 de participanţi vor fi reprogramate.
În consecinţă, vom schimba datele pentru următoarele show-uri: Turneu Aniversar The Motans Braşov, Concert 5GANG Sibiu, Turneu Aniversar The Motans Timişoara.
Vom reveni cu detalii despre noile date în următoarele 48 de ore.
Biletele achiziţionate vor fi automat transferate pentru noile date imediat ce acestea vor fi stabilite.
Am demarat procedurile legale conforme cu Direcţia de Sănătate Publică pentru a ne asigura că evenimentele cu până la 1000 de participanţi se vor desfășura în cele mai bune condiții și fără riscuri pentru participanți.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?