Voievodinele

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 10 Octombrie 2019, 19:00 Joi

Descriere

Clubul Rotary Opera, prin însăși denumirea sa, își asumă misiunea de a sluji comunitatea prin promovarea frumosului artistic.

Daca Nietzsche spunea că ,,avem arta pentru ca adevărul să nu ne ucidă”, noi vrem să vă oferim o evadare artistică din stresul și tensiunile existenței.

Dacă lumea întreagă e o scenă, clubul nostru vă invită să pășiți cu noi pe scena Academiei de Excelență Rotary Opera, pe șcena primei Academii de music-hall din România. Povestea noastră se construiește acum și aici! Va invităm să participați și dumneavoastră la această aventură artistică.

Demersul clubului Rotary Opera pornește de la identificarea absenței totale a genului music-hall la nivelul comunității locale și naționale. Structurata, pe parcursul a doi ani de studiu, curricula Academiei, cuprinde discipline precum: arta actorului, antrenamentul expresiei corporale, arta vorbirii scenice, canto, tehnică vocală, regie muzicală, ritmică și dans scenic, etc. Formarea actorilor de music-hall, îndeplinește o nevoie artistică superioară la nivelul comunității, întrucât oferă publicului spectator o întâlnire creatoare și sincretică între Muzică, Teatru și Dans.

Și cum, orice stagiu artistic se finalizează printr-o evaluare spectaculară, vă invităm în data de 10 octombrie 2019, ora 19:00 la Opera Națională din Timișoara, să fiți ,,martorii” examenului-spectacol susținut de către studenții Academiei.

Dacă Mircea Eliade spunea că, geneza lumii a început cu acel miraculos ,,pentru prima dată”, și studenții Academiei vor juca pe muzica și libretul primului music-hall românesc ,,Voievodinele - Fiicele lui Dracula”, compozitor Gabriel Muzicaș, libret Violeta Zonte, Lavinia Răducanu.

Vă invităm la o poveste fascinantă despre onoare, trădare și iubire, transpusă pe dimensiunea ancestrală a spiritualității românești. Fiți alături de noi în această aventură artistică insolită! Studenții primei Academii de music-hall vă așteaptă cu emoție și drag la primul lor examen-spectacol. Ei sunt cei care au nevoie de dumneavoastră pentru a-și duce mai departe visul.

Prezența dumneavoastră, în 10 octombrie 2019, ora 19.00, la Opera Națională din Timișoara, dă sens și valoare acestei premiere timișorene.

Evenimentul este organizat în scop caritabil pentru susţinerea cursanţilor Academiei de Excelenţă Opera cu sprijinul Consiliul Judeţean Timiş, Asociaţia Miltonia, Asociaţia Rotaract Timişoara Opera şi Asociaţia Club Rotary Opera Timişoara. Participarea este gratuită pe bază de invitaţie. După spectacol se va organiza o strângere de fonduri, sub formă de donaţii, pentru susţinerea educaţiei tinerilor cursanţi ai Academiei de Excelenţă Opera.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?