Zoriori de ziuă- Concert de colinde tradiționale

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 7 Decembrie 2018, 19:00 Vineri
Preț: Intrare liberă
Locul:Timişoara, Casa de cultura a Studentilor

Descriere

Se apropie Crăciunul. Lumea întreagă se schimbă la acest gând. Treburile importante mai pot să aștepte, ritmul se încetinește, se face liniște,e tihnă, inima se aude mai ușor și ne bucurăm.

Și totuși auzim deseori că nu mai e cum era o dată. Mai demult sărbătoarea începea mai din vreme, avea altă amploare și dura parcă mai mult. Oamenii se concentrau mai ușor pe esență și bucuria se amplifica.

Dorul unui astfel de Crăciun îl avem cu toții, dar pare că la orașe , gonim după Crăciunul de altă dată în multe feluri și nu îl găsim mereu.

Pentru a ne alina acest dor și pentru a trăi bucuria unui Crăciun deadevăratelea vă invităm la un concert de colinde susținut de tineri care au descoperit bogăția colindelor vechi și a obiceiurilor și și-au dat seama că ele reușesc să redea fidel bucuria autentică și nemăsurată adusă de această sărbătoare. Cum bucuria se cere împărtășită, vă invităm să descoperiți acest mod de a sărbători, în cadrul acestui concert cu mult drag .

Vă invităm să fiți părtași la o experiență rară în zilele noastre, dar care ne povestește ceva și despre noi dacă suntem atenți, mai ales în anul Centenarului când poate ne gândim mai des la cine suntem.
Concertul va avea loc vineri 7 decembrie la Casa de cultură a studenților ora 19.

Vă așteptăm cu mic cu mare!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?