Adobe After Effects - Online

Imagini

Informații

Data: 5 - 19 Ianuarie 2022

Descriere

Ce este Adobe After Effects?
Este cel mai puternic program de editare, montaj, efecte vizuale digitale, dar mai ales compoziție video.
Compoziția video și efectele vizuale îl diferențiază de editoare cum ar fi Sony Vegas sau Adobe Premiere, deoarece creează imagine acolo unde ea nu există!


Este folosit de profesioniștii din întreaga lume în post producția video pentru televiziune, cinematografie, producția de jocuri video, reclame și spoturi publicitare, fiind un program de editare video non liniar.

Efectele video VFX și compozițiile extraordinare de care este capabil, îl fac liderul mondial în domeniu.

Câteva exemple în care Adobe After Effects a fost utilizat: Avatar, Iron Man, Sin City, ultima versiune Star Wars, Sky Captain and the World of Tomorrow, Stranger Than Fiction, The Aviator, The Talented Mr Ripley, The Orphanage etc.


Nu numai că veți învăța să creați compoziții video uluitoare, dar veți putea crea propriile efecte speciale!

Cele mai spectaculoase utilizări Adobe After Effects sunt:

Keying, compunerea împreună a două fluxuri video, extragerea sau înlocuirea unui subiect din filmare,

Tracking, este o tehnică de urmărire a mișcării care permite inserarea graficii computerizate în imagini cu acțiune live, modificarea unor zone din filmare,

Compositing, reprezintă combinarea elementelor vizuale din surse separate în imagini unice, adesea pentru a crea iluzia că toate acele elemente sunt părți ale aceleiași scene, compoziția de imagine însemnând să creezi o imagine care nu există în pelicula originală,

Animation, reprezintă tehnica prin care imaginile sunt manipulate astfel încât să pară ca imagini în mișcare, film, cu sunet sincronizat (Lips Sync >) dar se aplică și la film prin aplicarea altei animații decât mișcarea originală.


În 2019 programul a primit Premiul Academy of Motion Picture Arts and Sciences pentru știință și Premiul Emmy Award pentru efecte speciale!

Detalii

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?