bizz.club Timișoara - 3 moduri simple prin care îți poți crește vânzările instant

Imagini

Informații

Data: 3 Noiembrie 2020 Marți

Descriere

Te invităm la următoarea ședință bizz.club Timisoara, în care vom afla 3 moduri simple prin care ne putem crește vânzările instant.
Remus Bălan este trainer cu o experiență națională și internațională în vânzări, management, consultanță și antreprenoriat. Coach si speaker certificat, Remus Bălan consideră cea mai mare realizare profesională a sa fiind faptul că a sprijinit decisiv dezvoltarea membrilor echipelor pe care le-a condus și a celor cu care a colaborat în activitatea antreprenorială.
S-a specializat in managementul performantei si dezvoltarea competențelor pentru atingerea potentialului maxim. Programele pe care le-a dezvoltat și cele în care colaboreaza acoperă următoarele arii: leadership, management, time management, vânzări, public speaking, dezvoltare personală-atitudine-convingeri-obiceiuri.
A dezvoltat proiecte si a susținut traininguri in România, Bulgaria, Ungaria, Polonia, Grecia, Turcia, Cehia și Germania.
PROGRAMUL ÎNTÂLNIRII:
08:30 - Deschiderea întâlnirii bizz.club (Președinte & Moderator Constantin Patasanu)
Prezentarea ta în 60 de secunde (a membrilor, apoi a invitaților)
Schimb de resurse și referințe
bizz.storming: Gigi Honcas (Zuper Curat) facilitat de Laszlo Fodor

Tombolă & Cartea Săptămânii
Moment de Training: 3 moduri simple prin care îți poți crește vânzările instant (Remus Balan)
Provocarea de Networking
bizz.club în 3 minute (Gigi Honcas)
Evenimente și Întâlniri bizz.club
Networking liber (opțional)

Pentru că întâlnirea este un eveniment care are ca scop dezvoltarea contactelor de afaceri, îți sugerăm să fii pregătit cu minim 15 de cărți de vizită.
Participarea la primele 3 întâlniri, în calitate de invitat, este gratuită (se plătește doar închirierea sălii - 20 de lei).
Pentru înscrieri te invităm să o contactezi pe Diana Elena Ruse, managerul grupelor bizz.club Timișoara, la telefon 0732-772647.
În cazul în care dorești să devii membru te invităm să iei legătura cu Gigi Honcaș (managerul de dezvoltare) sau Diana Elena Ruse (managerul de grupă).
Numărul de locuri disponibile este de 25 de persoane.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?