Conferințele Heritage of Timișoara: Architects | HoT: week

Imagini

Informații

Data: 13 Noiembrie 2021, 17:00 Sâmbătă

Descriere

Eduard (Ede) Reiter, Jakab Klein, Martin Gemeinhardt, László Székely, Lipót Baumhorn, Albert Krausz. Șase oameni, șase arhitecți a căror pasiune, îmbinată cu multă muncă, a transformat Timișoara într-un oraș cu personalitate.
Fiecare are, la rândul lui, o poveste, pe care sunteți invitați s-o descoperiți în șase conferințe, susținute de șase invitați din țară și din străinătate. Veți afla detalii atât despre cariera arhitecților, cât și despre portofoliul lor artistic.

Heritage of Timișoara: Architects este un proiect marca Heritage of Timișoara, un program pentru promovarea patrimoniului cultural material timişorean, creşterea gradului de conştientizare asupra importanţei protejării şi conservării acestuia şi încurajarea turismului cultural în cartierele istorice ale oraşului.
Heritage of Timișoara: Architects este un proiect organizat de Asociația Prin Banat, susținut de Ordinul Arhitecților din România, din timbrul de arhitectură, co-finanțat de AFCN, cuprins în programul cultural prioritar al Centrului de Proiecte al Municipiului Timișoara, realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Timișoara și al Consiliului Local Timișoara, și de Asociația Banat IT.
Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.
Proiect cultural cuprins în programul cultural prioritar general al Centrului de Proiecte al Municipiului Timișoara, realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Timișoara și al Consiliului Local Timișoara. Proiectul cultural nu reprezintă în mod necesar poziția Primăriei Municipiului Timișoara și a Consiliului Local Timişoara. Conținutul proiectului cultural și modul în care rezultatele acestuia pot fi folosite reprezintă responsabilitatea exclusivă a autorilor și beneficiarului finanțării. Primăria Municipiului Timișoara și Consiliul Local Timișoara nu sunt responsabile pentru conținutul materialului și modul în care acesta ar putea fi folosit.
Parteneri: OAR / Filiala Timiș, Direcția Județeană pentru Cultură Timiș, Asociația de la 4, Editura Intaglio, Centrul Reformat Timișoara, Liceul Teologic Romano-Catolic „Gerhardinum”
Mai multe detalii despre programul cultural Heritage of Timişoara
www.heritageoftimisoara.ro
http://facebook.com/heritageoftimisoara
-----------------------------------------------
Pe toată perioada desfășurării acestui eveniment se vor înregistra secvențe foto și video, situaţie care va conduce incidental şi la prelucrarea unor date personale reprezentând imagini foto/video, ale participanților la acest eveniment.
Prin participarea la Conferințele Heritage of Timișoara: Architects | HoT: week vă daţi acordul pentru toate materialele audio/foto/video/scrise ce urmează a fi folosite/transmise/afişate/publicate pe platforme media şi social – media (Facebook, Instagram etc), pe site-ul și pe pagina de Facebook a proiectului Heritage of Timișoara, cât şi de partenerii acestuia şi în cadrul altor evenimente/proiecte viitoare.
Accesul la eveniment se realizează în baza dovezii de vaccinare, a dovezii trecerii prin boală în ultimele 90 de zile sau în baza unui test PCR sau a unui test antigen cu rezultat negativ.
Toate testele trebuie însoțite de o adeverință care validează autenticitatea acestora și trebuie prezentată la intrare.
Copiii până la 16 ani nu au nevoie de test sau de dovada vaccinării.
Desfășurarea evenimentului se va face cu respectarea normelor igienico-sanitare împotriva răspândirii COVID19 aflate în vigoare
Grafică: Alex Brad

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?