Constelatii Familiale - Formele Iubirii

Imagini

Informații

Data: 22 Iunie 2019, 09:00 Sâmbătă
Telefon Informații: 0745 510 184

Descriere

Academia WOW & Glory of Life Project va invita la o calatorie interioara prin diferitele forme ale iubirii, in profunzimile necunoscute, neexplorate cu scopul de va imbunatati viata si relatiile, in cadrul atelierului de

CONSTELATII FAMILIALE - FORMELE IUBIRII

Facilitator: Gloria Vianu-Talmaciu
Consilier Dezvoltare Personala & Formator
Facilitator Constelatii Sistemice & Life Coach

Bert Hellinger fost preot misionar la triburile Zulu din Africa, a observat lipsa conflictelor in cadrul tribului, o armonie mereu prezenta, datorita modului in care membrii gestionau situatiile tensionate. In loc de a pedepsi un om care gresea, il inconjurau si il imbratisau, aratandu-i iubirea lor, si intrebandu-l daca a invatat ceva din greseala comisa.
Reintors in Germania, a aplicat ceea ce a experimentat in grupurile de terapie, cu efecte remarcabile.

Cand ne gandim la Iubire, asociem doar aspectele positive ale acesteia, precum implinirea, bucuria, fericirea.
Iubirea, insa, poarta multe forme necunoscute, nedezvaluite, neobservate.

Iubirea ne poate apropia imbucura, dar ne si poate mentine inlantuiti, dincolo de timp si spatiu.
Ea poate aduce bucurie, fericire, impliniri, dar in acelasi timp poate perpetua durere, suferinte, boli, depresii, lipsuri.

Dintr-o forma de iubire ramanem loiali parintilor nostrii, stramosilor nostrii, perpetuand suferintele lor reprimate, manifestand si recreand evenimentele lor traumatice.Pentru ca din iubirea fata de parintii si stramosii nostril, perpetuam destinul lor, modul lor de a relationa cu viata.
Tot iubirea ne poate tine la distanta de un partener, de familie, de copii, de abundenta, success, bogatie, impliniri, bucurie,...pentru ca stramosii nostril au experimentat toate acestea, sau o parte dintre ele, si ni se pare normal (la nivel inconstient) sa ducem mai departe ceea ce le apartine lor: credintele, adevarurile, programele, tiparele.
Tot din iubire ne sacrificam, renuntam la visele noastre, la ceea ce ne-ar face inimile sa vibreze, pentru ca si parintii sau anuiti stramosi au renuntat.

Iubirea leaga cu bune si rele, la bine si la rau, dar atunci cand este cu adevarat inteleasa, ea poate dezlega, vindeca si transformam, uni.
Iubirea care ne tine inlantuiti de traumele stramosilor nostri, este iubirea imatura, care nu ne permite sa ne traim propriile destine.
"Fericirea necesita curaj..."...Curajul de a transforma aceasta iubire a copilului, in iubire matura.
Iubirea matura presupune asumarea responsabilitatii propriei vieti si a propriului destin, prin acceptarea si restabiliarea unuei anumite ordini in cadrul familiei, prin stabilirea unui echilibru intre a primi si a darui.

Eliberarea blocajelor emotionale, transformarea emotiilor negative in resurse, pentru accesarea libertatii interioare se poate realiza printr-o iubire matura, asumata, care permite acceptarea Noului, al unui destin cu bucurie, unitate, abundenta, prosperitate, armonie.

Iubirea matura iarta totul...si transforma!

Va invitam astfel, la o intalnirea cu formele de iubire, si vindecarea prin iubire si acceptare a relatiilor de familie, pentru a simti mai multa liniste, a aduce abundenta, bucurie si impliniri!!

CUI i se adreseaza Constelatiile?
Oricarei persoane care doreste sa isi imbunatateasca viata de zi cu zi, relatiile personale, profesionale, sa isi gaseasca claritatea, echilibrul si linistea interioara, care a trait o copilarie dificila, cu greutati, care a suferit evenimente traumatizante, care observa blocaje in viata de zi cu zi, etc

CE iti ADUC Constelatiile?
Multe DARURI:
Autocunoastere, Constienta, experienta STARILOR interioare de Acceptare neconditionata, Iubire de Sine si fata de cei din jur, capacitatea de Empatizare, de a simti ce simt ceilalti, Liniste, Bucurie, Contemplarea Vietii, Putere personala, activarea anumitor daruri, abilitati interioare, s.a.

Vorbim mereu de Iertare si Acceptare, la nivel teoretic, insa nu stim care este de fapt Starea interioara emotionala interioara, ce simte corpul meu cand eu accept ceva sau cand ma bucur!
Corpul este o cutie de rezonanta a emotiilor noastre! El este cel mai bun prieten al nostru, el ne arata prin diferite somatizari, cand ceva nu este in regula in sistemul nostru de familie, la job sau in viata noastra personala.

UNDE?
TIMISOARA
CAND?
22 - 23 Iunie 2019
Program:
09.00 - 19.00
Pauza de masa
LOCATIA: o anuntam participantilor
CONTACT:
In cazul in care doriti mai multe informatii sau sa va inscrieti, va invitam sa ne contactati prin mesaj privat ( Gloria Talmaciu) pe Fb sau adresa de e-mail: bluedelfis@yahoo.com.
sau

 

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?