De la Medic la Antreprenor

Imagini

Informații

Data: 17 Decembrie 2019, 07:30 Marți
Telefon Informații: 0732 772 647

Descriere

Te invitam la urmatoarea sedinta bizz.club Timisoara, in care in vom avea ca invitat special pe Adrian Badescu, fondator al Clinicilor Medici's.

Adrian Bădescu este asociat și manager în Clinicile Medici's Timișoara (Xclussive, Clinics, BabyClinics, Access, Laborix), principalul furnizor de servicii medicale corporate de pe zona de vest a României, cu peste 500 de companii client și peste 50.000 de abonați permanenți.

Este absolvent al Universității de Medicină și Farmacie din Timișoara promotia 1992, deținător a doua masterate in sănătate si management, a unei diplome în management/MBA și a unui certificat EMPRETEC în antreprenoriat, eliberat de UNCTAD (The United Nation). Reprezentant al ”The Entrepreneurship Academy” Holland. Finalist al competiției ”The Entrepreneur of The Year 2015”, organizat sub patronajul Ernst & Young și deținător a multiple diplome de excelență și apreciere în management și antreprenoriat (Diploma de Excelență Business Days 2015 etc). În zona socială activează în mișcarea rotariană, fiind președinte al Rotary Club Timișoara 2017-2018, membru ICC România-Israel și Consul onorific al Statelor Unite Mexicane în Timișoara.

Născut și educat în Banat, interesele și pasiunile sale depășesc domeniul sănătătii spre zona de IT, online și media. În business crede în consecvență, în dedicație, în viziune, în parteneriat și, mai ales, în respectarea cuvântului dat.

IATĂ 3 ARGUMENTE SĂ PARTICIPI
1. Întâlnești oameni de afaceri care te pot ajuta să te dezvolți personal, să îți crești afacerea și care îți vor da resurse, recomandări și referințe calde
2. Participi la un training sau la un mastermind pe o temă utilă dezvoltării afacerii
3. Înveți să te prezinți și să îți prezinți afacerea relevant și atractiv și faci networking intenționat

PROGRAMUL ÎNTÂLNIRII:
07:30 – Discuții și conectare la Micul Dejun
08:00 – Deschiderea întâlnirii bizz.club (Președinte Galea Stefan Florin)
08:05 – Prezentarea ta în 60 de secunde (ale membrilor, apoi ale invitaților)
09:35 – Schimb de resurse și referințe
08:40 – Spotlight: Silvian Țecu, DeBoot
08:55 – Tombolă
09:00 – Moment de Training: De la Medic la Antreprenor, Adrian Badescu, Moderator Calin Iepure
09:25 – Provocarea de Networking
09:27 – bizz.club în 3 minute (Gigi Honcas)
09:30 – Evenimente și Întâlniri bizz.club
09:40 – Networking liber (opțional)

CINE participa la întâlnirile bizz.club Romania?
#Antreprenori, Team-leaderi, specialiști HR, #Manageri , reprezentanți regionali, startup-uri, persoane cu profesii liberale.

Pentru că întâlnirea este un eveniment care are ca scop dezvoltarea contactelor de afaceri, îți sugerăm să fii pregătit cu minim 15 de cărți de vizită.

Participarea la primele 3 întâlniri, în calitate de invitat, este gratuită (se plătește doar micul dejun si inchiriere sala: 40 lei sau inchirierea salii - 20 de lei).

Pentru participarea la ședință te invitam sa o contactezi pe Diana Elena Ruse, managerul grupelor bizz.club Timisoara la telefon 0732772647.

Numărul de locuri disponibile este de 30 de persoane.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?