Relații - Cum Le Faci Să Funcționeze

Imagini

Informații

Data: 4 Iulie 2020, 13:00 Sâmbătă
Locul:Timişoara, Hotel Timisoara

Descriere

Ce este o relație?

Când înțelegi și ești conștient de felul de a fi al altei ființe umane se cheamă că ești într-o relație cu ea; relațiile pe care ni le dorim nu sunt o consecință a "necesității". Printre constrângerile cele mai des întâlnite în relații nearmonioase sunt: teama de a fi înțeles greșit, teama de a nu fi refuzat, teama de a comunica exact ce dorești pentru a nu fi judecat, teama de a pierde admirația celorlalți.

Cursul este compus din două sesiuni. Se lucrează activ, cu exemple concrete din viața participanților, rezolvând relații care îi nemulțumesc de mult timp. Fiecare participant va pleca cu multe răspunsuri și rezultate palpabile, iar relațiile care au fost motivul participării la curs vor fi rezolvate.


Pe Scurt
În șase ore are loc o călătorie în cunoaștere de o așa manieră, încât cei care participă cu adevărat au șansa să rezolve două lucruri majore în viață:

1) Descoperirea barierei celei mai mari care îi oprește să aibe relații funcționale;
2) Rezolvarea unei relații nefuncționale printr-o tehnică care, aplicată apoi în orice altă relație, poate produce rezultatele dorite.

Cele mai vizate relații de acest curs sunt: relații cu persoane dificile, relații cu superiori sau șefi, relații cu subalterni, relații cu echipe, parteneri de viață, copii, și chiar relația cu tine însuți.

Cele Mai Importante 6 Beneficii
Descoperi abilitatea de a rezolva orice conflict care apare în orice tip de relație;
Înveți să fii prezent la ce se întâmplă cu adevărat în relațiile tale și cum să creezi raport instant cu orice persoană te întâlnești;
Afli ce anume stă la baza carismei, cum poți fi o persoană carismatică;
Descoperi cauza adevarată a relațiilor nefuncționale pe care le ai și cum poți să o înlături;
Identificarea și eliberarea de convingeri limitative în ceea ce privesc relațiile cu ceilalți; revizuirea și îmbunătățirea relației cu tine însuți;
Libertate, satisfacție în toate relațiile care contează pentru tine.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?