Silva Immersion

Imagini

Informații

Data: 14 - 17 Noiembrie 2019

Descriere

Alege să îți schimbi viața într-un mod pozitiv in 4 zile cu SILVA IMMERSION!

SILVA IMMERSION = Silva Life System + Silva Intuition System

SILVA IMMERSION este cursul complet al lui Jose Silva în varianta originală concepută de acesta. Cuprinde ambele module de bază: Silva Life System și Silva Intuition System. Participarea la SILVA IMMERSION vă garantează o experiență intensă prin aplicarea în practică a tehnicilor predate, prin densitatea informațiilor și succesiunea acestora pe durata a 4 zile consecutive.

Cursul este rezultatul a peste 22 de ani de cercetări științifice și peste 50 de ani de practică și succese pe diverse planuri: sănătate optimă, vindecare și autovindecare, creștere a imunității, relații armonioase, carieră dinamică, afaceri profitabile, schimbarea programelor limitatoare-nebenefice, memorarea și învățarea rapidă, controlul obișnuințelor (ex. scădere în greutate sau renunțare la fumat), dezvoltarea intuiției, luarea deciziilor potrivite, activarea clarviziunii etc.

Iată câteva dintre tehnicile care se predau la cursul SILVA IMMERSION:

- Tehnica controlul somnului - Vei învăţa să elimini insomniile generând un somn profund, fiziologic, sănătos, neîntrerupt şi odihnitor.

- Tehnica controlul trezirii - Vei fi uimit că poţi să te trezești la orice oră dorești fără să folosești ceas deșteptător, având un corp și un psihic odihnit. Nu contează la ce oră te-ai culcat, această tehnică te ajută să te trezești într-o formă perfectă indiferent cât de puțin ai dormit.

- Tehnica controlul stării de veghe - Eşti obosit, te simți copleșit și stresat? Energia ta este la pamânt? Nu ai timp și loc să faci o pauză? Foloseşte această tehnică şi în câteva minute vei elimina oboseală și stresul modificând astfel nivelul tău energetic.

- Tehnica controlul viselor - Descoperă cum să interpretezi mesajele subconştientului din vise şi cum să le foloseşti pentru rezolvarea problemelor.

- Tehnica oglinda minții - Această tehnică a fost creată cu peste 50 de ani în urmă. Astăzi o regăsești explicată ca și Legea Atracției. Ceea ce vizualizezi în mod constant, gândurile repetitive pe care le ai, devin realitate. Cu această tehnică orice devine posibil! O poţi folosi în afaceri, în relaţii interumane, la sănătate… Orice problemă are o soluţie!

- Tehnica controlul obișnuințelor - Dacă te simţi încurcat din cauza obişnuinţelor pe care le ai, aceasta este tehnica de folosit fie că vrei să elimini fumatul, să slăbeşti în greutate, să nu mai rozi unghiile … Rezultatele sunt profunde şi de durată.

Esti curios cum este posibil ca aceste tehnici să funcționeze? Nimic mai simplu. Folosind în mod conștient frecvența ALFA a creierului, poți activa și introduce în corpul tău programe noi, care folosite frecvent reconfigurează structura ta neurologică, astfel încât acestea devin automatisme.

Frecvența ALFA a creierului se obține într-o stare de relaxare. La cursurile Silva vei învăța cum să te relaxezi instantaneu și cum să accesezi imediat stările resursă care te susțin.

În perioada 14-17 Noiembrie 2019, în Timisoara, va avea loc cursul Silva Immersion, susținut de domnul Rajko Kuzmanovic - fondatorul Metoda Silva Romania.

PROFITĂ ACUM DE PREȚUL SPECIAL PENTRU PRIMII 20 DE ÎNSCRIȘI!

PREȚUL PENTRU PRIMII 20 DE ÎNSCRIȘI - 1300 LEI.

Participarea pentru prima dată este de 1,500 lei (redus de la 1,800 lei), iar repetarea este 200 lei .

https://metodasilva.ro/produse/cursuri/immersion/

Joi / Duminică interval orar 09:30-19:30 cu pauză de prânz de la 13:00-14:00;
40 de ore de training;
Manual de curs;
4 coffe break-uri;
Diplomă și Certificat „Silva Method International”
Devii membru al comunității „Metoda Silva”

Așteptăm cu nerăbdare să ne cunoaștem mai bine la SILVA IMMERSION, pe parcursul celor 4 zile care vă vor schimba viața în bine!

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?