STĂPÂNEȘTE UNIVERSUL! SALTUL DE LA INCAPACITATE DE PLATĂ LA RESTRUCTURARE ȘI PROGRES

Imagini

Informații

Data: 11 Noiembrie 2021, 15:00 Joi
Evenimentele trecute
  • 4 Noiembrie 2021, 15:00 Joi

Descriere

STĂPÂNEȘTE UNIVERSUL!
PROGRAM PREMIUM TRANSFORMAȚIONAL ÎN 8 PAȘI
SALTUL DE LA INCAPACITATE DE PLATĂ LA RESTRUCTURARE ȘI PROGRES
Dragii mei,
Vă propun astăzi un PROGRAM PREMIUM TRANSFORMAȚIONAL, menit să te ajute să faci trecerea de la starea de insatisfacție, blocaj, neputință, incapacitate de plată, sau chiar insolvență, la cea de echilibru, putere, bucurie, plenitudine, prosperitate și libertate financiară.
Programul este format din 2 părți, astfel:
I.CUNOAȘTEREA DE SINE. PUTERE ȘI ECHILIBRU
1.Prima ședință de BUSINESS COACHING
2.LEADERSHIP GAME – pe care îl poți juca singur, cu mine, sau împreună cu echipa ta, cu echipa de manageri de top, middle-management sau cu oricare dintre angajații tăi
3.ANALIZA COMPORTAMENTALĂ AVANSATĂ: Raport DISC marca John Maxwell pentru tine și pentru unul dintre partenerii tăi de afaceri sau chiar de cuplu și analiza detaliată a rezultatelor: puncte comune sau puncte pe care trebuie să le conștientizezi și la care să lucrezi
4.Sesiune finală de BUSINESS COACHING și conturarea pașilor spre RESTRUCTURAREA afacerii și vieții tale
II.RESTRUCTURAREA AFACERII TALE
Timp de 4 săptămâni, vom lucra împreună la dezvoltarea și implementarea PLANULUI DE RESTRUCTURARE al afacerii tale. Apoi, periodic, te voi putea ajuta să îl monitorizezi.
Note importante!
- Toate ședințele de COACHING și ÎNTÂLNIRILE, pe zoom sau live, sunt INDIVIDUALE.
- LEADERSHIP GAME este un joc interactiv, bazat pe cărțile de top ale leader-ului de talie mondială John C. Maxwell: Reinventează-te ca Lider!, Liderii buni pun întrebări extraordinare, Dezvoltă Liderul din tine 2.0, Cele 15 legi supreme ale dezvoltării personale, Dă sens vietii șamd. Este bazat pe întrebări cheie și momente de reflecție, menite să îți aducă în atenție exact ceea ce ai nevoie să crești sau să îmbunătățești în acel moment.
- Rapoartele DISC sunt INCLUSE în prețul programului premium transformațional (vor fi achitate de mine), iar analiza aprofundată a acestora, efectuată de mine, în calitate de Trainer și Consultant DISC, va fi livrată în termen de 7 zile de la generare.
- PLANUL DE RESTRUCTURARE AL AFACERII TALE va fi întocmit pe baza datelor din evidențele tale contabile și a intențiilor și posibilităților tale reale.
Acest program este destinat celor care întâmpină probleme financiare, dar, în special, HOTĂRÂȚI în sensul salvării afacerii lor.
- Programul este bazat pe metode de COACHING DE TOP, pe mijloace clare și eficiente de RESTRUCTURARE și de PREVENIRE A STĂRII DE INSOLVENȚĂ și pe resursele și prestigiul unui om care și-a dedicat jumatate din viața procedurilor de insolvență, inclusiv îmbunătățirii acestora, pe de o parte, dar și dezvoltării, pe de altă parte.
- Toate ședințele și întâlnirile se vor încheia cu recomandări, lecții și jocuri.
PREȚUL PROGRAMULUI PREMIUM TRANSFORMATIONAL ESTE DE 4.500 LEI,
CU TOATE BENEFICIILE ȘI PLANURILE INCLUSE.
NU, PRETUL NU ESTE LA REDUCERE, PENTRU CĂ NICI VIAȚA ȘI NICI AFACEREA TA NU SUNT LA REDUCERE!
ÎNSCRIERILE SE POT FACE PÂNĂ ÎN DATA DE 22 SEPTEMBRIE, INCLUSIV,
LA TELEFON NR. 074 111 2967
PROGRAMUL ÎNCEPE ÎN DATA DE
23 SEPTEMBRIE a.c.
TE AȘTEPT!
Daca totuși, ca efect al unor împrejurări externe și obiective, se va deschide procedura insolvenței față de compania/ societatea ta,
Vei putea să alegi să administrez eu procedura sau să îți fiu consultant, caz în care prețul plătit pentru acest program va putea fi considerat onorariul serviciilor mele în timpul procedurii sau avans din acesta, după caz.
Iar dacă, pe parcursul sau la închiderea procedurii, vei fi nemulțumit în mod obiectiv de colaborare, primești o DUBLĂ GARANȚIE,
Și anume îți voi restitui dublul banilor avansați de tine, în termen de 30 de zile
TOT CE POȚI SĂ FACI ESTE MAXIMUM, IAR MAXIM ESTE SUFICIENT!
Ține doar de tine să îți cunoști limitele și să știi cum vrei să îți trăiești viața mai departe!
Dacă acest program NU este pentru tine, dar totuși ai citit până aici, te invit acum să te gândești dacă poți să ajuți pe cineva care ar putea avea nevoie de el. Probabil, indirect, te va ajuta și pe tine!
Indiferent de alegerea ta, te invit în continuare la Webinariile gratuite
SAVE YOUR BUSINESS OR QUIT SAFE!
Joia, de la ora 12.00.
Cu mulțumiri anticipate,
Adina

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?