Sunt schimbarea pe care o doresc în viața mea! Dezvoltare personală

Imagini

Informații

Data: 27 Februarie 2021, 10:30 Sâmbătă

Descriere

În călătoria vieții noastră se poate întâmpla ca la un moment dat o furtună cu nori negri să se abată. Se poate întâmpla ca de la un moment dat îngrijorările, teama, neliniștea, agitația tristețea sau stresul să ne însoțească la tot pasul, să ne copleșească și să ne afecteze starea de bine, să ne împiedice să ne realizăm sarcinile de zi cu zi și să ne fure din bucuria relațiilor din viața noastră. Este firesc (din păcate) ca în drumul nostru să întâmpinăm astfel de provocări și greutăți. În fața acestor vremuri, precum este și natural ne vom dori o schimbare în viața noastră. Însă, acea schimbare ține chiar de a fi schimbarea pe care o dorim. Prin urmare, este posibil să ajungem să simțim că avem nevoie de o cunoaștere cât mai crescută a propriei persoane, de capacitatea de a ne gestiona stările (reglare și coreglare emoțională) și de capacitatea de a trăi cât mai mult cu putință în prezent (așa cum este el – cu bune și rele). Starea de bine – fericirea – succesul ca părți din acea schimbare pe care o dorim sunt realități pe care le puteam aduce mai aproape de noi odată cu dezvoltarea unor noi abilități (cunoașterea/înțelegerea/acceptarea propriei persoane, gestionarea emoțiilor, trăirea în prezent). Puteți primi ajutor pentru a cultiva aceste abilități, puteți primi ajutor pentru a deveni schimbarea pe care o doriți!
Ce este grupul de dezvoltare personală?
Grupurile de dezvoltare personală reprezintă un mod de lucru care urmărește să ajute persoanele implicate să crească în diverse sensuri dorite. Interacțiunea dintre participanți este ingredientul principal și cel care aduce un plus esențial în dezvoltare. Fiecare membru al grupului este foarte important pentru dinamica grupului, este o resursă și contribuie la schimbarea sa dar și a celorlalți. În acest sens angajamentul este foarte important. Bineînțeles, confidențialitatea este un alt angajament al grupului pe lângă cel al participării la întâlniri. Confidențialitatea înseamnă că prezența dumneavoastră și tot ceea ce se discută în grup rămâne în grup!

Care sunt beneficiile (dorite) ale viitorului grup de dezvoltare personală?
• cunoașterea, înțelegerea și acceptarea propriei persoane;
• dezvoltarea unor noi strategii mai eficiente de a face față emoțiilor cu ajutorul autoreglării și coreglării (gestionarea emoțiilor);
• conștientizarea și exprimarea emoțiilor prin sprijinul oferit de grup;
• reducerea stresului;
• explorarea unor noi perspective survenite din interacțiunea cu ceilalți;
• însușirea unor noi resurse (abilități) care să ne ajute să trăim în prezent (tehnici de mindfulness).
În cazul acestui viitor grup este important să luăm în calcul că pentru a deveni schimbarea pe care o dorim în viața noastră este necesară implicarea noastră (aceasta însemnând și parcurgerea în timpul săptămânii a unor exerciții propuse).

Cine poate participa?
Acest grupul de dezvoltare personală se adresează tuturor celor care doresc să se dezvolte și să fie mai fericiți.

Cum mă pot înscrie și care sunt costurile?
Cei care doresc să se înscrie sunt invitați să completeze următorul formular de înscriere https://forms.gle/Eiekn9w3ZLVDb3Zw5 . Numărul de locuri în grup este limitat (8 persoane).
Pe lângă completarea acestui link, pentru înscriere este necesar ca fiecare dintre noi să ne asumăm pe cât de mult posibil angajamentul participării la grup (se va stabili în cadrul grupului un număr admis de absențe). Totodată este necesară achitarea cu 48 h înainte de data primei întâlniri, a unui avans de 130 de lei care va reprezenta cuantumul aferent primei întâlniri. Ulterior, fiecare întâlnire presupune achitarea în avans (cu 48 h înainte de data întâlniri) a sumei de 100. Ulterior achitării sumei pentru fiecare întâlnire se va genera un link unic (platforma Zoom) pe care îl veți primi pe e-mail. Datele referitoare la contul bancar urmează să fie furnizate prin e-mail celor înscriși.

Cât timp se va întâlni grupul și cât durează o întâlnire?
Grupul se va întâlni săptămânal în zilele de sâmbătă începând cu ora 10:30 pentru o perioadă de 2 ore. Perioada de timp în care ne vom vedea este de trei luni cu precizarea că această perioadă se poate prelungi ușor în funcție de nevoile grupului.

Când vor începe întâlnirile și unde se vor desfășura?
Întâlnirile vor începe începând cu data de 27.02.2021 pe platforma Zoom. Înscrierile se pot face accesând https://forms.gle/Eiekn9w3ZLVDb3Zw5 .

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?