Training - Lean Management

Imagini

Informații

Data: 17 - 19 Aprilie 2019
Telefon Informații: 0755 349 333

Descriere

De ce training de îmbunătățire a proceselor?
Cursul de Lean Management presupune însușirea mai multor instrumente și metode practice care ajută la îmbunătățirea proceselor, reducerea pierderilor, optimizarea timpilor și adăugare valoare pentru client etc Procesele pot fi atât din zona de producție, dar și în zona de servicii sau funcții suport (HR, Financiar etc). Cu toții ne dorim să fim mai eficienți, să producem mai repede sau să finalizăm serviciile oferite într-un timp mai scurt. Metodele însușite la acest curs, ne ajută să găsim modalități pentru optimizarea proceselor din companie, pentru a obține o calitate și o performanță mai bună.

În cadrul training-ului vor fi abordate concepte de bază Lean, Six Sigma și instrumente folosite precum: ✔SIPOC, ✔Process Mapping, ✔Process Observation, ✔Push-Pull, ✔Muri-Mura-Muda, ✔Value Stream Mapping, ✔5S, ✔Visual Management, ✔Load Balancing si ✔Kaizen. Astfel, ajungând la simularea în timp real a unui proces menit să reflecte situații și probleme din cadrul proceselor operaționale.

Obiectivul training-ului este să aducă un plus de valoare și să stimuleze participanții spre asimilarea unor seturi de metode și instrumente cu aplicabilitate imediată care vor contribui direct la rezultatele companiei.

Cu o expertiză internațională de peste 10 ani în îmbunătățirea proceselor organizaționale, business management și resurse umane, Tamas Kanics instruiește oameni și organizații în România, Anglia, Grecia, Ungaria, Franța și Germania.

Ne vedem în 17, 18 și 19 Aprilie, 2019, începând cu ora 8:30 până la 17:30. Pentru detalii despre organizare și pret, contactează-ne la:
Nume de contact: Lucia Cărămidăriu
E-mail: lucia.caramidariu@hr-step-up.ro
Link site: www.hr-step-up.ro

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?