All White Charitable Gala

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 12 Septembrie 2019, 19:00 Joi
Locul:Timişoara, Iulius Mall

Descriere

Dress Code: White Top (top/bluza/tricou alb)
Locatie: Iulius Congress Hall
Durata: 2h
Consumatie: Bauturile non alcoolice-incluse, bauturile alcoolice se platesc iar banii se doneaza integral la Armata Ingerilor pentru copii.
Intrare: toti donatorii au intrarea gratuita (indiferent de suma) - donatiile se fac pe www.armataingerilor.ro

Despre Armata Ingerilor:

Vrei sa salvezi oameni?
Pentru ca cei mai importanti in viata sunt copiii si din pacate sunt multi copii cu probleme grave de sanatate, functionalitate si supravietuire, ne-am hotaram sa facem cea mai puternica armata, a carei singure lupte sa fie pentru binele lor.
Armata Ingerilor este alcatuita din oameni din toate domeniile, oameni cu experienta si relatii, oameni care dau un sens nobil vietii lor, directionand o parte nesemnificativa din preaplinul lor catre un suflet necajit. Si asta IN FIECARE LUNA, IN FIECARE AN,contribuind continuu la un mediu mai bun pentru omenire.
Ne dorim sa fim MULTI...MULTI membri care sa doneze putin.. 50 lei/luna ca sa putem face cat mai mult bine, in jurul nostru.
Toate cazurile vor fi detaliate pe circuitul privat in care fiecare membru are acces in social media, newsletter, site & Vom proteja identitatea copiilor si durerea famiilor lor de publicul larg, nu vom strange bani din imaginea dureroasa a necazului care-i macina, ci ne vom aduna din dorinta nobila de a ajuta un semen, pentru copilul care am fost si poate am avut nevoie odata de ajutor, pentru un copil pe care nu am avut sansa sa-l ajutam, sau pentru copiii nostri, carora le strangem comori in cer ajutand alti copii.
Vom aduna cat mai multi bani, pe care ii vom imparti la toti cei care, prin necazul lor, au ajuns la noi. Lunar, fiecare membru va avea acces la actele cu sumele adunate, facturile care s-au platit, catre copii, spitale, aparatura pentru ei etc, cu o transparenta totala.
Pas cu pas iti vom arata cum viata unui copil se schimba in bine, datorita tie.
Vino sa cunosti oameni ca tine, sa te simti bine si sa faci bine!
Vino in ARMATA INGERILOR!
Doneaza, devino membru si te asteptam in 12 septembrie, cu un top/bluza/tricou alb la Iulius Mall Congress Hall sa ne cunoastem!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?