Atelier – Stil vestimentar pentru adolescenţi (15–18 ani) - Online

Imagini

Informații

Data: 12 - 13 Iulie 2021

Descriere

Începând cu data de 12 iulie, Fundația Calea Victoriei vă invită să participați la Atelierul online – Stil vestimentar pentru adolescenţi (15–18 ani).

Detalii complete despre atelier: AICI

Atelierul are loc online, luni 12 şi marţi 13 iulie, de la 16.30-18.00.

De obicei, prima impresie pe care o avem despre o persoană pe care abia am cunoscut-o este vizuală, iar îmbrăcămintea joacă un rol foarte important în formarea ei.

Prin felul în care ne îmbrăcăm, le comunicăm celorlalţi care sunt preocupările noastre, din ce mediu facem parte, ce activităţi desfăşurăm, ce pasiuni, talente sau preocupări avem.

Cunoaşterea codului vestimentar ne ajută să ştim cum să ne îmbrăcăm potrivit diferitelor contexte şi ocazii.

Vom discuta, la cele două întâlniri ale atelierului nostru, despre schimbările care apar în viaţa unui adolescent, nevoia de reinventare a stilului vestimentar, dorinţa de a nu mai fi cosiderat copil, nevoia de exprimare prin vestimentaţie şi accesorizare.

Învăţăm cum să ne alegem hainele în funcţie de conformaţie şi descifrăm împreună diferite coduri vestimentare, cu ajutorul imaginilor.

Aflăm ce trebuie neapărat să avem în garderoba de bază – necesarul minim care să acopere toate situaţiile impuse de codul vestimentar şi cum să ne alegem accesoriile în concordanţă cu hainele.

Analizăm la atelier imagini cu persoane îmbrăcate corect sau incorect, în funcţie de context.

Cu o zi înainte de începerea cursului, toţi cei înscrişi (taxa achitată) vor primi un link, cu ajutorul căruia să acceseze cursul şi instrucţiunile de conectare la Zoom.

ONLINE
Luni - 12.07:16:30

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?