CODRU Festival 2022

Imagini

Informații

Data: 25 - 28 August 2022
Locul: Padurea Bistra, Timisoara

Descriere

Hooverphonic, Nneka, Kadebostany, Deliric x Silent Strike cu CTC & Muse Quartet, Macanache, Surorile Osoianu & Lupii lui Calancea, Implant pentru Refuz, Om la lună, Robin and the Backstabbers, Alexandrina, Alexandra Ușurelu, El Negro, Via Dacă, Jurjak, Melting Dice, DJ Shiver, Gojira & Planet H feat. Psihotrop, Mircea Baniciu, Ducu Bertzi, Florin Chilian, Pragu’ de Sus sunt doar câțiva dintre artiștii confirmați pentru ediția de anul acesta CODRU Festival 2022.

Festivalul care protejează natura are loc în perioada 25-28 august 2022, în Pădurea Bistra, la doar 4 kilometri de Timișoara.

Muzica și natura își unesc forțele pentru ca tu să simți acest festival ca pe o experiență multiculturală, eco-friendly și captivantă ce are loc pe parcursul a 4 zile, cu un line-up complex, format din artiști recunoscuți internațional, scene și zone de relaxare amenajate la marginea pădurii și în luminișuri din pădure, diversitate culinară și activități pentru copii și întreaga familie – asta promite CODRU Festival 2022!

CODRU e al meu, al tău, al tuturor!

Să ținem această pădure vie și să protejăm natura este misiunea noastră, misiune pe care doar împreună cu voi o putem îndeplini!

Urmărește-ne pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/codrufestival.

Ne găsești și pe Instagram: https://www.instagram.com/codrufestival/.

#CODRUfestival2022

 

Cumpara Bilete

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?