Dog Explore Timisoara - Urban Adventure

Imagini

Informații

Data: 11 Aprilie 2021 Duminică
Evenimentele trecute
  • 14 Martie 2021 Duminică
  • 28 Februarie 2021 Duminică
  • 20 Februarie 2021 Sâmbătă

Descriere

PlaYouth și ExploreLink te invită să explorezi orașul alături de câinele Piure!
Petreceți o zi de duminică altfel împreună! Câinele Piure va fi personajul cheie din vânătoarea de comori. El vă va ghida pe voi în cele mai frumoase locuri din centrul Timișoarei pentru a vă ajuta să adunați indicii și să decriptați mesajele ascunse.
Cei mici vor simți spiritul aventurii și vor dori să fie parte din dezlegarea misterelor și din rezolvarea puzzle-urilor. Vă provocăm să ieșiți din zona de confort și să acceptați misiunea pe care v-am pregătit-o! Inarmați-vă cu atenție, concentrare și răbdare, pentru a ajunge la finalul jocului și a descoperi surpriza de la final.
Misiunea va începe la ora 11.00 cand veți primi codul de access venit din cușca virtuală a câinelui, aveți timp până la ora 15.00 să parcurgeți toate probele și să descoperiți comoara.
Puteți participa oricând în acest interval, acțiunea are o durată de aproximativ între 1-2h din momentul în care porniți spre primul task până la finalul misiunilor. Cele mai eficiente 3 echipe vor primi premii pe măsura îndemânării arătate. Evenimentul se va desfășura doar în aer liber, va respecta distanțarea socială și toate regulile de prevenție și protecție.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?