Festivalul Căsuța Piticilor 2021

Imagini

Informații

Data: 10 - 12 Septembrie 2021

Descriere

Festivalul Căsuța Piticilor revine ! Pitici voioși, în 10-12 septembrie vă așteptăm la noi în casă pentru o super ediție aniversară. Aceasta va avea loc în grădina Institutului Francez în format mai restrâns, adaptat la contextul actual, dar la fel de plin de magie !
MUZICA este laitmotivul acestei ediții și este omniprezentă în toate activitățile pe care vi le-am pregătit. Vor fi 2 zile și 3 seri magice cu spectacole, concerte, filme, teatru de păpuși, operă pentru copii, zumba, dans, ateliere și activități fascinante pentru copii mici și mari, toate presărate cu muzică și voie bună!
De vineri până duminică, fiecare seară de festival se încheie cu spectacole pentru toată familia. Capul de afiș al acestei ediții aniversare este compania Intermezzo din Franța, care va va delecta cu :
• spectacol vesel și interactiv : cine-concertul « Micuța Cârtiță »,
• concert voce, chitară și percuție « Musiques du monde »
• spectacol muzical pentru bebeluși și copii mici « Ça »,
• ateliere muzicale pe tot parcursul weekendului.
REGULAMENT /INFORMAȚII DESPRE ACCES ȘI MĂSURI SANITARE
Spectacolele și activitățile din timpul zilei:
• Accesul se face numai pe bază de înscriere prealabilă pentru un modul de activități. Programul complet va fi disponibil în curând.
Cardul Cultura PLUS, pe numele copilului asigură participanților reduceri la toate activitățile. Tarif întreg: 20 lei/ modul de activități. Tarif redus pentru posesorii cardului Cultura Plus: 10 lei/ modul de activități.
• La activitățile din timpul zilei, însoțitorii au acces gratuit. Pentru a respecta numărul de locuri, semnificativ redus la această ediție, copiii pot avea un singur însoțitor cu acces gratuit la activități.
•Cardul Cultura PLUS poate fi achiziționat de la Institutul francez (bd. CD Loga, nr. 46) sau de pe Eventbook:
https://eventbook.ro/other/culturaplus...
Proiecțiile și spectacolele de seara
•Accesul la evenimentele de seară se face pe bază de bilet cumpărat în avans de pe Eventbook pentru toți participanții, fie că este vorba despre copii și însoțitori.
https://eventbook.ro/.../bilete-micuta-cartita-se...
•Siguranța participanților este o prioritate pentru Institutul Francez din Timișoara. Așadar, pe parcursul celor trei zile ne vom asigura de respectarea tuturor măsurilor sanitare în vigoare: spațiile vor fi dezinfectate, distanța va fi respectată, iar purtarea măștii va fi obligatorie pe toată durata evenimentului. Numărul de locuri este limitat, participarea fiind posibilă numai pe bază de înscriere prealabilă.
•In cazul adulților și al copiilor peste 16 ani, în conformitate cu normele în vigoare, accesul este permis doar persoanelor:
o care prezintă dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare
o care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, sau al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore
o care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.
Minorii sub 16 ani sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării la activități.
• Evenimentul va avea loc indiferent de condiţiile meteorologice.
•Minorii sub 14 ani trebuie să fie însoțiți de un adult.
•Organizatorul își rezervă dreptul de a folosi fotografii și înregistrări video cu participanții la spectacol în scop promoțional. Spectatorii își cedează – prin participarea la eveniment – toate drepturile pentru fotografiile și înregistrările realizate în timpul evenimentului.
• Organizatorii îşi rezervă dreptul de a modifica programul.
• Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica regulamentul în conformitate cu prevederile aflate în vigoare.
Prin participarea la acest eveniment accepți regulamentul intern şi eşti de acord cu demersul organizatorilor de a controla respectarea acestuia.
Ca de fiecare dată, spiritul Căsuței Piticilor este creat împreună cu o bună parte a partenerilor Cardul CulturaPlus: Teatrul Național Timisoara, Filarmonica Banatul Timișoara, Teatrul pentru Copii și Tineret "Merlin", La Două Bufniţe, Cărtureşti Timişoara, Librarul cu papion, Andras Party, Clubul de dans sportiv Magnum Team, Kid'gineers, Facultatea de Horticultură și Silvicultură Timișoara.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?