Festivalul de Muzică Veche Timişoara

Imagini

Informații

Data: 29 Noiembrie 2021 Luni
Evenimentele trecute
  • 21 Noiembrie 2021 Duminică
  • 10 Noiembrie 2021 Miercuri

Descriere

Dragi iubitori ai ‘muzicii clasice’ in general si ai ‘muzicii vechi’ in special, suntem foarte bucurosi sa va prezentam afisul FESTIVALULUI DE MUZICA VECHE TIMISOARA, Ed. XV-a.
Multumim in primul rand ARTISTILOR care au acceptat sa concerteze in aceasta editie, o editie greu incercata. Multumim pentru determinarea lor in lupta de zi cu zi pentru a ne putea incanta cu maiestria lor.
Multumim de asemena INSTITUTIILOR oficiale locale si judetene si INSTITUTIILOR de cultura care ne-au ajutat sa desavarsim acest festival; impreuna am trecut prin momente incredibile!
Nu o vom putea rasplati niciodata pe ANA KUN, creatoarea IMAGINII festivalului cu tot ce inseamna prezentarea acestuia: mesh-uri, afise, site, brosuri si multe altele. Sunt printre cele mai frumoase materiale de prezentare a unor evenimente culturale pe care noi le-am vazut – si am vazut un numar considerabil... Suntem deosebit de onorati ca o avem alaturi!
EXISTA un grup de PRIETENI AI FESTIVALULUI, credem ca putem deja spune asa, care si-au adus contributia decisiva la infaptuirea festivalului. Numele lor se gasesc pe materialele de prezentare ale festivalului si in brosuri. Sunteti mereu in sufletele noastre!
Dar despre toate acestea vom mai vorbi in zilele urmatoare.
Va asteptam cu mare drag; bucurati-va de toate spectacolele de calitate care sunt in orasul nostru: AVEM NEVOIE DISPERATA DE ELE! Pentru infapturirea lor se depune o munca titanica!
Diana & Codrin Emandi

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?