Fire Festival 2019

Imagini

Informații

Data: 4 - 6 Octombrie 2019

Descriere

Timișoara Fire Festival s-a născut din dorința de a aduce laolaltă artiști care se dedică acestei arte a jongleriei cu foc, cat și pentru a oferi tuturor o experiență unică, în cadrul unui festival în care aceștia să își expună munca sub forma unor spectacole impresionante de lumini și adrenalina.

Proiectul își propune ca, an de an, să adune la un loc trupe de artiști din țară și străinătate, pentru a se reuni la Timișoara, în vederea unui schimb de experiențe, metode și modalități de perfecționare în domeniu, prin intermediul trainingurilor și conferințelor susținute de traineri specializați, urmând ca, după lăsarea întunericului, sa ofere spectacole pentru publicul larg din Timișoara și nu numai.

Astfel, timp de două zile, în fiecare seara, în Piața Sfântul Gheorghe, se vor oferi gratuit reprezentații incendiare, care vor face cunoscută aceasta arta publicului larg, și care vor promova și reuni oameni de pe întreg continentul european.

Dacă ești artist care jonglează cu foc sau faci parte dintr-o trupă și vreți să faceți parte din poveste vă puteți înscrie până în 20 septembrie aici: http://bit.ly/TM-FIRE-FEST2019

Programul spectacolelor va fi postat în curând.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?