Gala Matei Brâncoveanu 2020

Imagini

Informații

Data: 14 Iunie 2020, 19:00 Duminică

Descriere

Fundația Alexandrion premiază cinci tineri remarcabili în cadrul Galei Premiilor Matei Brâncoveanu 2020, evenimentul care recunoaște valoarea tinerilor care contribuie activ la dezvoltarea societății noastre și sunt adevărate modele pentru comunitatile din care fac parte.
Aflată la a cincea ediție, Gala Matei Brâncoveanu, are anul acesta un format nou, inedit. Astfel, atât gala, cât și întregul proces de votare se vor derula în mediul online, publicul larg fiind implicat direct în desemnarea câștigătorului marelui premiu în valoare de 12.000 de euro, dar și a celorlalte 4 premii în valoare de 1.500 euro fiecare, oferite de Fundația Alexandrion.

Votează finalistul favorit pe www.fundatia-alexandrion.ro.

Gala Matei Brâncoveanu va fi difuzată live, pe 14 iunie, pe pagina de Facebook a Fundației Alexandrion, începând cu ora 19:00. Marele câștigător va fi anunțat în cadrul evenimentului, imediat după închiderea sistemului de vot.
Alături de noi la Gala Matei Brâncoveanu 2020 îi vom avea pe Tudor Giurgiu, Sandra Ecobescu, Marius Constantinescu, Victoria Asanache și Irina Păcurariu.
Evenimentul va fi prezentat de actorul Pavel Ulici.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?