Jazz in the Tram

Imagini

Informații

Data: 7 Martie 2020, 19:00 Sâmbătă

Descriere

SLJazzing, initiatori ai seratelor de Jazz in locatii inedite, revine cu o noua propunere pentru pasionatii de muzica Jazz, revine de aceasta data din nou in Timisoara.

Este vorba despre o plimbare muzicala cu Tramvaiul Turistic ce strabate orasul de pe Bega, totul pe acorduri Jazzy, așa cum v-am obișnuit.

Vino sa iei parte la o adevarata călătorie in timp, unde urechile iti vor fi delectate cu un concert Live susținut de Jezebel & pianist Alexandru Burca, iar simturile iti vor fi antrenate printr-o plimbare cu mașinile de epoca puse la dispoziție de către Vintagecar.

Pe partea gastronomica veti putea savura un meniu prestabilit compus din Starter, Main Dish și Desert, dichisit de catre cei de la Homemade Restaurant & More

Fie ca sunteti iubitori de vintage, pasionati de muzica Jazz sau pur si simplu un cuplu de îndrăgostiți in cautarea unei experiente memorabile - cu totii sunteti asteptati Sambata seara, pe 7 Martie orele 19:00, in Timisoara, la Muzeul de transport public Corneliu Miklosi (Bvd Take Ionescu 83)

Mașinile de epoca vor pleca din Piața 700 și va vor aduce la tramvai începând cu orele 17:00, 17:40 și ultima mașina 18:20 către Muzeul Corneliu Miklosi

Biletele se vor găsi pe platforma iaBilet
Vrei sa îți rezervi locul?
Da-ne un mail la adresa:
Sljazzinf@gmail.com

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?