Korean Movie Week

Imagini

Informații

Data: 12 - 14 Noiembrie 2019

Descriere

„Săptămâna Filmului Coreean” ajunge la Timișoara!

Ambasada Republicii Coreea la București anunță debutul evenimentelor dedicate Zilelor Culturii Coreene, care se vor desfășura în perioada 1 – 28 noiembrie 2019 şi care vor cuprinde spectacole live, degustări ale bucatelor tradiționale coreene, expoziții, precum și ateliere și seri de filme coreene atât în București, cât și în Timișoara.
Sub umbrela Zilelor Culturii Coreene, „Săptămâna filmului coreean 2019 (ediția a III-a)” invita cinefilii din București și Timișoara la proiecţia unor filme coreene de excepție.
Organizat de către Ambasada Republicii Coreea în România, împreună cu Casa de Cultură a Sudenților din Timișoara și Consulatul Onorific al Republicii Coreea în Timișoara, festivalul de film din acest an urmează să înceapă la Timișoara, la Casa de Cultură a Sudenților, în perioada 12-14 noiembrie, 19:00, cu o proiecție zilnică a fiecărui film apreciat, respectiv „Parasite” (subtitrare în lb.română), „The Throne” (subtitrare în engleză) și „Little Forest” (subtitrare în engleză).
De asemenea, în data de 12 noiembrie, ora 19:00, la Gala de deschidere a evenimentului va participa și Excelența Sa, domnul KIM Yong Ho, Ambasador al Republicii Coreea în România, Gală care va ocaziona proiecţia filmului lui Bong Joon-ho – „Parasite” – o dramă familială cu accente de thriller, dar şi de comedie neagră, câştigătoare a Palme d’Or la Festivalul de Film de la Cannes 2019.
Accesul este gratuit pentru fiecare ecranizare în funcție de locurile disponibile, nefiind necesare înscrieri în prealabil. Vă invităm cu drag pe pagina de Facebook a evenimentului pentru mai multe informații

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?