La PAS. festival de gastronomie artizanală

Imagini

Informații

Data: 4 - 6 Octombrie 2019

Descriere

Gătitul este o activitate de rutină, dar care în fapt separă oamenii de restul viețuitoarelor. Practicile legate de mâncare, mâncatul împreună, partajarea hranei, povestirile schimbate deasupra mesei și celelalte ritualuri asociate cu hrana, toate acestea sunt acte cotidiene ale culturii conviețuirii noastre.
Complexitatea relației dintre mâncare și cultură depășește discuția despre gusturile și valorile unor grupuri culturale sau ale unor clase sociale, despre moștenirea culturală sau validarea unor legături, fiind esențială pentru înțelegerea civilizației noastre.
Festivalul face parte din programul LA PAS. slowing down, ce urmărește dezvoltarea consumului responsabil și valorizarea hranei ca vehicul cultural. LA PAS. slowing down promovează produsele alimentare provenite dintr-o economie durabilă, obținute cu respect față de mediu și oameni.

Pe toată perioada desfășurării acestui eveniment se vor înregistra secvențe foto și video, situaţie care va conduce incidental şi la prelucrarea unor date personale reprezentând imagini foto/video, ale participanților la acest eveniment.
Prin participarea la Festivalul La Pas vă daţi acordul pentru toate materialele audio/foto/video/scrise ce urmează a fi folosite/transmise/afişate/publicate pe platforme media şi social-media ( Facebook, Instagram, etc.), pe websitul și pe pagina de faceb

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?