Launmomentdat în curte

Imagini

Informații

Data: 11 - 12 Iunie 2021
Locul:Timişoara, Faber.community

Descriere

Launmomentdat în curte cu muzică, artă și târg de vinil
Vineri și sâmbătă, 11 și 12 iunie, are loc evenimentul cu numele Launmomentdat în curte, la Faber Community, spl. Peneș Curcanul 4-5.

Launmomentdat în curte reunește DJ și producători de muzică, artiști locali și colecționari de viniluri. Programul se desfășoară între orele 14:00 și 23:00, iar intrarea este 35 lei/zi.

Selecția de muzică cuprinde genurile disco, funk, house, electro, new wave, ebm, synth-pop, post punk din partea unor DJ locali și invitați de la București, cum ar fi flo’, Mi-tzu, Mihu, Mini Zucchini, Noemi, OCVCP, Riot199, Robotel, Silvana, Ulises, Virgil și Who:ratio.

Pop-Up Store înseamnă punctul de întâlnire cu artiștii locali. O selecție curatoriată de design și de ilustrație, organizată de librăria independentă The Secret Garden. Expoziția cuprinde lucrările artiștiilor Drăgan Silvana, Lore Ilie, Cristian Răzvan, Magazen, Lun, Mimi Ciora, Primiti Print și alții.

Sub egida Vinyl Weekend, târgul de viniluri este organizat în colaborare cu Viniloteca si Vinylcourt, împreună cu Sunete și Vinilarium, invitați speciali din București. Iubitorii de muzică vor putea răscoli ore întregi printre titlurile de viniluri din toate genurile.

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?