Sakura Matsuri

Imagini

Informații

Data: 6 Aprilie 2019, 12:00 Sâmbătă

Descriere

Florile de cireș (sakura 桜) sunt reprezentative pentru Japonia, simbolizând primăvara, noile începuturi, dar și efemeritatea vieții. În țara soarelui răsare , atât anul școlar/universitar cât și anul fiscal încep în luna aprilie, când cireşii sunt înfloriți la maxim.

Cu gândul de a ne bucura de farmecul pe care florile de cireș îl împrăștie în Japonia în luna aprilie, ne-am hotărât să organizăm un eveniment în care să întrunim mai multe ramuri ale culturii nipone. Astfel a început să prindă contur SAKURA MATSURI - Sărbătoarea Florilor de Cireș.

SAKURA MATSURI cuprinde următoarele ATELIERE:

IKEBANA (生花)  - atelier de aranjamente florale în stil japonez;
ORIGAMI (折り紙)  - arta japoneză a împăturirii hârtiei;
SHODOU (書道)  - atelier de caligrafie japoneză;
YUKATA (浴衣)  - atelier de probat yukata (kimono de vară) + Photo Booth;
ASOBI (遊び) - atelier de jocuri tradiționale japoneze.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 6 aprilie, între 12 și 17, la AMBASADA. Participarea la eveniment se face pe bază de bilet, care va putea fi achiziționat la intrare. Prețul unui bilet este 50 RON și asigură atât participarea la ateliere* cât și materialele necesare. TOT ce veți realiza în cadrul atelierelor (cu excepția jocurilor) veți putea lua ACASĂ.

*Atelierul de IKEBANA va fi coordonat de Cristina Toţa din partea Facultății de Horticultură și Silvicultură Timișoara iar participarea se poate face doar pe bază de înscriere în formularul de mai jos, în limita locurilor disponibile:

https://goo.gl/forms/Svk3Bmn2PMyLdkKf1

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?