Seară de board games cu Proti Plays

Imagini

Informații

Data: 29 Februarie 2024, 18:00 Joi
Evenimentele trecute
  • 15 Februarie 2024, 18:00 Joi
  • 1 Februarie 2024, 18:00 Joi
  • 30 Noiembrie 2023, 18:00 Joi

Descriere

Vă așteptăm la evenimentul din 29 februarie, ora 18:00, la Escape Games Arena, să încercați următoarele jocuri: The Crew: The Quest for Planet Nine, Concordia și Wild Serengeti.
Locurile sunt limitate. Se pot cumpăra bilete și la fața locului cu 20 lei, însă locurile sunt în funcție de disponibilitate.

Vârstă: +16 ani

Puteți aduce ceva de mâncat și băut, deoarece nu există posibilitatea de achiziționare din locație.


De ce să participați la eveniment?
Puteți încerca cele 3 jocuri menționate mai sus (care vă vor fi explicate de noi) și vă veți deconecta pentru câteva ore de la rutina zilnică petrecând o seară relaxantă și distractivă.

Cum va avea loc evenimentul?
Pentru prima partidă vă rezervați loc în momentul când cumpărați bilet, iar apoi puteți să jucați și altul dintre cele 3 jocuri menționate mai sus fără să cumpărați alt bilet, în limita timpului disponibil.

Pe lângă cele 3 jocuri enumerate mai sus, există și două mese la liber (4 locuri/masă) la care se pot achiziționa bilete și puteți veni cu grup format și cu jocul de acasă.

Informații despre jocuri și alte detalii vor fi postate în cadrul evenimentului de pe Facebook.

*Prin achiziționarea biletului/biletelor sunteți de acord cu fotografierea, filmarea, înregistrarea audio și postarea acestor materiale pe rețelele de socializare în scopul promovării evenimentelor viitoare.

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?