Seara scriitorilor

Imagini

Informații

Data: 19 Februarie 2020, 19:00 Miercuri

Descriere

Sărbătorim un an de la constituirea grupului de Scriitori AIA. Primul eveniment public a avut loc în Soul, locul unde ne reîntoarcem acum și vă invităm alături de noi pe 19 Februarie 2020.

Vă prezentăm trei artiști. Poezii ce surprind lumescul, ordinarul, ducând ființa spre transcendență și meditație, prin introspecție.
Cu întrebarea în minte: Oare ce a vrut să spună autorul? AIA vă invită să cunoașteți oamenii din spatele versurilor și să le adresați direct acestă întrebare, însă până atunci vă lăsăm câteva rânduri, o idee despre ce vor să transmită prin opera ce o scriu.

Dariana Hînda “Din punctul meu de vedere arta este cu atât mai reală cu cât poate mai multă lume să interacționeze cu ea. Nu îmi place să mă complic în idei și le las în văzut tuturor pentru ca fiecare să ia de acolo ce are nevoie.”

Dani Holocan “Prefer ca poezia să fie scurtă și meditația asupra ei să fie lungă, chiar infinită de s-ar putea. Să ai aleasă o poezie care să te ducă în neființă, să te proiecteze în infinit într-o visare continuă. ”

Vlad A. Mictariu “Poezia a fost o modalitate de refulare, o simplă unealtă către nopți mai liniștite, dar de-a lungul timpului a devenit altceva. Uneori e o combinație ciudată între solitudine și introspecție, cu alte ocazii e pur și simplu o frenezie în care cuvintele își găsesc singure locul potrivit, venind din inconștient ele descriu propriile mele trăiri interioare.”

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?