Stand Up 4 Stand Up with Mocanu, Mălăele, Mirică, Dracea

Imagini

Informații

Data: 12 Februarie 2020, 20:00 Miercuri

Descriere

Esti pregatit sa urmaresti 4 comedianti talentati? Haide sa ii cunosti pe Sergiu Mirica, Bogdan Dracea, Alex Mocanu si Bogdan Malaele. Cei 4 bucuresteni sunt pregatiti sa va ofere cel mai amuzant moment din 2020.

Sergiu Mirica: Un tanar ce a urcat rapid in ierarhia stand up, cu aparitii in turneele Ceva Marunt, bine cunoscutele episoade din Razi ca prostu’, The Open Mic Show, cat si multe alte showuri la Comics Club, pregateste un numar de calitate pentru publicul dornic de a vedea un show reusit.

Bogdan Dracea: Avand showuri cu nume ca Bobonete, Teo, Sorin Parcalab, Vio, Costel, Badea, Cristi Popesco si multi altii, Bogdan a cucerit capitala Romaniei cu foarte multe showuri si acum se pregateste sa ajunga in toata tara.

Alex Mocanu: Omul cu o mare experienta in stand up, Mocanu este bine cunoscut pentru stilul sau unic de a face oamenii sa rada. Cu aparitii la IUmor, showuri cu multi alti artisti din Romania, numerele sale cu multe vizualizari pe youtube: Povestile lui Mocanu, Scuip si ies, Nou in domeniu; Mocanu vine in turneu prin tara pentru a arata publicului de ce este in prima liga de stand up din tara.

Bogdan Malaele: Fiul celebrului actor Horatiu Malaele, este de asemenea un actor cunoscut in lumea teatrului, care s-a ambitionat si a pornit pe un nou drum: stand up. Malaele a participat la mai multe showuri de Open Mic din Bucuresti, Mecanicii cu Ionut Rusu, Andrei Ciobanu, Vio, Mane Voicu si Ioana State si a obtinut locul 1 la Stand Up Fest 2019.

Biletele vor fi disponibile online, pe iabilet.ro.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?