Street Delivery Timișoara 2020

Imagini

Informații

Data: 18 - 20 Septembrie 2020

Descriere

Cea de-a XIV-a ediție Street Delivery Timișoara ia forma unui #YardDelivery, în curtea Muzeului Militar. Ne dorim astfel să atragem atenția asupra unei curți centrale unde s-ar putea desfășura numeroase activități precum: ateliere, concerte, proiecții de film, expoziții care să ilustreze felul în care implicarea fiecăruia dintre noi reprezintă un mic pas pentru recuperarea spațiului. Provocăm astfel participanții să găsească soluții de conviețuire care să le facă viața mai bună, mai sustenabilă, mai pregătită pentru situații de criză. Acum, mai mult ca oricând, recuperarea spațiului public de către comunitățile orașului a devenit o necesitate.
De ce? Pentru că, după aproape două luni în izolare, am început să observăm de la geam acele detalii pe care până acum le treceam cu vederea. Pandemia ne-a împins să privim altfel vecinătatea și să redescoperim un peisaj micro pe care suntem nevoiți să-l regândim și să-l reconstruim pentru a face față noii realități.
Nu vrem să ne întoarcem la ”normalul” sufocant, aglomerat, haotic. Vrem orașe mai atente la nevoile oamenilor, mai apropiate de natură, mai conștiente de felul în care problemele societății sunt conectate.
Nu închidem străzi, dar deschidem comunități. Vrem spațiu public real, verde, sănătos, ca să putem înfrunta orice criză, fără să fim nevoiți să ne închidem în case pentru a afla că, în lipsa poluării, se văd stelele!
Acum, când ne reîntâlnim cu orașul, e important să nu uităm ce ne-am promis. Rezoluțiile personale din izolare pot deveni soluții la problemele comunității în care trăim. ReSoluții pentru oraș!
Mai multe detalii în curând.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?