TIME FOR MAGIC - Festival International de Magie

Imagini

Informații

Data: 23 Octombrie 2022, 19:00 Duminică
Locul:Timişoara, Sala Constantin Jude

Descriere

La Timișoara va avea loc primul Festival Internațional de Magie!
La Timișoara va avea loc primul Festival Internațional de Magie!

TIME FOR MAGIC va aduna în 23 octombrie, la Sala Constantin Jude (fostă Olimpia), pe unii dintre cei mai mari magicieni ai lumii, campioni europeni și mondiali.

Proiectul îi aparține binecunoscutului iluzionist Lorenzo- Cristian, artist de talie mondială în materie de magie și iluzionism, care reprezintă cu succes România pe scena internațională.Timișoreanului i-a încolțit ideea în 2018 când și-a propus să organizeze în orașul de pe Bega, o gală cu numere de excelență în ale magiei. I-a stat în cale pandemia, dar odată cu ridicarea restricțiilor visul său devine realitate și astfel, în 23 octombrie, Festivalul TIME FOR MAGIC intră pe agenda evenimentelor culturale ale Timișoarei.

În “Magic Gala Show vor presta cei mai tari magicieni din lume, campioni internaționali cu care eu am concurat la olimpiadele de iluzionism la care am participat în 2014 și 2017.”, ne promite iluzionistul Lorenzo-Cristian, inițiatorul proiectului.

La olimpiadele de iluzionism sunt 8 categorii: Stage Illusions, General Magic, Manipulations, Mentalism, Comedy Magic, Parlour Magic, Card Magic, Macro Magic.

La Festivalul Internațional de Magie TIME FOR MAGIC de la Timișoara, organizatorii vor aduce pe scenă spectacole din toate aceste categorii cu profesioniști care bat topurile de audiențe online, performează în evenimente sold-out și țin head-urile publicațiilor de specialitate.

Și pentru că misterul și suspansul sunt ingredientele indispensabile unui show de magie, organizatorii vin cu un concept nou de implicare a publicului în festival.

“Ne-am gândit să nu dezvăluim totul de la început, ca să creăm și mai mult suspans și să ne ținem publicul cu sufletul la gură până în ultimul moment. Doar vorbim despre magie. Vrem ca până la anunțarea campionilor să facem o campanie de early booking (primele bilete vândute). Mai exact, primele bilete cumpărate vor beneficia de reducere 50%. Noi le-am numit “biletele misterioase”, pentru că publicul nu va cunoaște artiștii la achiziția biletelor, ci vor avea parte de o surpriză. Abia după prima rundă de vânzări vom dezvălui rând pe rând numele campionilor care vor participa la gala din cadrul Festivalului de Magie. Asta va aduce după sine și schimbarea prețului de achiziționare a unui bilet.”, Minodora Stancu, manager de proiect.

În spatele numelor artiștilor pe care organizatorii îi țin surpriză crescând suspansul festivalului sunt performanțe care îi recomandă la nivel mondial și pe care stă scris - recordman, campion mondial Card Magic, campion mondial Mentalism, campion mondial Manioulatii, AGT Stars, cel mai bun evadator de sub apă din Europa, 500.000.000 vizualizări pe canalul de Youtube.

Motto: “TIME FOR MAGIC - Vom eclipsa scepticii și vom extazia pasionații de imposibil.”

În 23 octombrie 2022, la Sala Constantin Jude (fostă Olimpia), primul festival internațional de magie din Timișoara va fi aici, doar pentru voi!

Vă așteptăm cu drag, de pretutindeni, să fiți alături de noi la cel mai mare spectacol de magie jucat vreodată la noi în țară.

Pagina de FB a festivalului: https://www.facebook.com/timeformagicfest

Lorenzo-Cristian inițiatorul proiectului. https://www.lorenzo-cristian.ro/

 

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?